Witajcie dziewczynki!
Widac, ze Asi wyszedl wczoraj ząbek, bo zdecydowanie lepiej dzsiaj spała :-) . U nas na polu zimno ale nie pada, wiec moze uda sie mi z Asia wyjsc chociaz na chwilke na pole...
Maggie, jesli chodzi o 'nocnikowanie', to doswiadczenie to ja mam zadne, ale ja tez nidawno zaczelam Asia jak tylko sie obudzi rano sadzac na nocnik, ona co prawda chce sieziec (tyko czasami ma takie dni ze sie wzbrania), ale powiem Ci szczeze ze moze tylko raz udalo sie jej rano siku do nocnika zrobic, tak to wstaje po jakims czasie a w nocniku pusto... :ico_noniewiem: . Jak byla mala, to prosciej bylo mi wyczuc moment kiedy chce kupke, a teraz to niestety bardzo czesto sie zdarza, ze Asia przechodzi i mowi: "upa" (czytaj: 'kupa") a kupa juz z pampersie... :-/ . Wiec sama tez potrzebuje jakis wskazowek...
Aginka, Magie ma racje, Malwinka ma przyklad z Kacperka a Asia i Antos Megge nie :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2007-10-30, 09:01 ]
hm... jutro 30 październik - 33 urodziny mojego szanownego małżonka - i jednocześnie 7 i 2 lata temu intensywnie i z sukcesem pracowaliśmy nad naszymi dziećmi :ico_oczko:
WSZYSTKIEGO NAJ ! :ico_prezent:
[ Dodano: 2007-10-30, 09:17 ]
Dziewczynki mam pytanie 'techniczne': jak mam dodac zdjecie i gdzie je wkleic zeby bylo widoczne po lewej stronie pod moim nickiem? tak jak to wszystkie macie?...