własnie tak było u mnie najpierw chudłam a teraz 15 kilo przytyłam...od porodu :ico_wstydzioch: :ico_zly: :ico_noniewiem: :ico_placzek:Maggie ...mam nadzieje,ze nie popelnilam gafy piszac o chudnieciu ...cholewka! nie mialam na mysli zadnej uszczypliwosci :ico_sorki: a co do chudniecia w ciazu to wcale sie z tego nie ciesze ... moja mam chudla bedac z moja siostra i chudla przez pierwsze misiace co pozniej na finiszu nadrobila osiagajac ok 17 kg wiecej ..
jeszczenie czas na ciebiechciałabym schudnac ale za cholewcie nie umiem i nie mam siły się za to zabrać.....eeeechhhhhhhhhh

ja tez jestem tego zdania, to widać, słychać i czuć....jak w piosence :ico_oczko:Kristi jestes cudowna mama! z Twoich postow mozna wyczytac jak ubostwiasz Nicol
Kristi nie martw się na zapas...a może własnie to będzie dobry sposób na "odpępowienie" się malutkiej...Chodzi o to co co zwykle.. Juz nie chodzi mi o to jak mala bedzie spala jak bede w szpitalu te pare dni ale jak mala wogule beze mnie wytrzyma.. :ico_olaboga: ja widze teraz jak jestesmy w domku w trojeczke ja maz i Nicolinka ja sie na chwile strace jej z oczu a mala mnie szuka po calym domu i wola mama mama to mnie przeraza.. takie same mysli mam jesli chodzi o malej usypianie jak mnie nie bedzie :ico_placzek: to sie tak latwo mowi zeby moj maz zaczal mala usypiac... a juz wiem teraz ze bylby tylko placz i niewiadomo czy sie to uda.. a ja niemam nerwow zeby stac z boku i przez sciane slyszec jak maz probuje mala uspac a Nicole placze bo chce spac a potrzebuje mame do tego... wybaczcie ale ten czas tak szybko leci a ja nie umiem sobie poradzic z moimi bijacymi sie myslami.. :ico_noniewiem: Wiem ze jestem bardzo zwiazana z moja Nicosia i tylko boje sie ze jak mala mnie nie bedzie widziala ani jej nie bede usypiac przez te pare dni zeby cos sie nie stalo.. :ico_noniewiem: Ok dosc zalenia moze znajde jeszcze jakies rozwiazanie..
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Google Adsense [Bot] i 1 gość