witajcie Baboski!
Przepraszam,ze nie zagladalam, ale ...
wpierw po prostu nie mialam nastroju ... chcialam troche oderwac sie od kompa ... pozniej mielismy przez kilka dni gosci ... i kolejnych ... poza tym atmosfera przedswiateczna ... i wiesci z Polski ( moja siostra - najmlodsza ... jest w 7 tyg ciazy ... pamietacie w zeszlym roku poronila? tz. byla w szpiotalu i okazalo sie,ze serduszko dzieciatka nie bije? ... wiec teraz wszyscy modlimy sie o fasolke i ciezarowke ...
poza tym moj tzw. przyjaciel ( ten od tel. 0 napisal do mnie ... probowal odebrac sobie zycie ...
jednym slowem ... nie mialam sposobnosci i nie potrafilam sie skupic by cokolwiek napisac ...
iza ... przykro mi , ze nie dostaliscie kredytu ...zlosliwosc ... bankowcow :ico_zly: trzymam kciuki ... na pewno zaraz po swietach pieniadze wlyna na wasze konto ... buziaki dla Matiego! moj szkrab tez ostatnio nie sypia jak zwykle ( wylaza jemu trojki gorne ... poza tym goscie mieli wplyw na nasze unormowana rutyne spacnie ok 20 ) ...
teraz kladzie sie nawet ok 24 :ico_szoking: i juz tak 4 dzien :ico_olaboga: ale dzis obudzilam szkraba wczesniej niz by chcial to i dzien bedzie konczyl sie wczesniej ...
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH MAM I SMERFOW!
przepraszam, ale musze konczyc ... czas na obiad :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2007-12-20, 15:02 ]
sliczne macie fotki w podpisach..takie swiąteczne
sliczne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-12-20, 15:06 ]
Mati nic..tylko mama i mama...i tak do wszystkich mówi....
aha! to juz nie czuje sie osamotniona ... bo moj smerf takze do wszystkich tylko MA ( juz nawet nie mama ...co zreszta potrafi i mowi,ale nie gdy czegos chce ... ) tak sobie wymyslil,ze gdy chce cokolwiek powiedziec mowi MA i nie ma sily musisz wtedy spojrzec na niego ( spojrzec prosto w jego oczy ... nie wazne,ze gotujesz lub z kims rozmawiasz :-D ) i powiedziec SLUCHAM lub TAK ... i Kourosh dopiero wtedy ''mowi''