hej
Maggie dziekuje za porady :ico_sorki: odrazu je zastosowalam ... inhalacje przed spaniem ( Kourosh odebral je jako super zabawe takze nie bylo problemu i wszyscy troje wdychalismy :ico_haha_01: ...a raczej juz czworo :ico_haha_01: ) wysmarowalam go , opatulilam i tak zasnal po 5 min ok 21 :ico_brawa_01: w nocy mial problemy z oddychaniem przez nos, ale bylo raczej lepiej niz gorzej bo tuz przed spaniem nie mogl nawet schrupac chleba na kolacje , bo tak mial zatkany nosek :ico_olaboga: .... w ogole oddychal przez buzke ...
Zapomnialam wspomniec, ze od jakiegos czasu Kourosh ladnie jada sniadanka, obiady ( uwielbia moje zupy :ico_oczko: ) i kolacje ( np chlebek z serem lub dzemem)
Dzis smerf obudzil sie ze znacznie lepszym nastrojem,ale nadal jest nieciekawie ... juz widze,ze zaczyna cieknac jemu z noska ... i oczka takie zaczerwienione , zmeczone i przeszklone ... moj bidulek ; nadal pokasluje
Zaraz sprawdze co moze taki chory smerf jesc ... na pewno rosolek, ktory juz od wczorasj mam i inne zupy ... ale czy tylko?
IKristi ... ciesze sie,ze wyprawa z mezem sie udala ... w kawiarence na kawusi i ciachu to ja juz wieki nie bylam ... niestety nie mam z kim zostawic syna ... ale w domciu kawa z mezulkiem tez mi pasuje :ico_oczko: Kristi ... cos mi sie widzi,ze ten ostatni tydzien ciazy bedzie najdluzszym :ico_haha_01: mi juz sie dluzy, bo nie moge sie doczekac kiedy ujrzymy Twego Marcusa :ico_brawa_01:
Iwonka ... brawa dla Ciebie,ze dopielas swego i zalozylas spiralke ... ja planuje to zrobic po urodzeniu 2 dziecka :ico_haha_02: udanego babskiego wypadu :ico_brawa_01: :-D
Antoś zwykle po wycieczkach tez pada jak mucha no ale wczoraj długo spał w samochodzie i może to był powód problemów w spaniu w nocy...
zauwazylam,ze gdy Kourosh spi dluzej w ciagu to dnia to wtedy zasypia duzo pozniej niz zwykle , a jesli juz zdarzy sei , ze zasnie o normalnej porze to wtedy budzxi sie w nocy i chce troche pogadac :ico_haha_02: ... nasze dzieciaczki chyba tak maja ... jak juz pospia w ciagu dnia za duzo to wtedy nocka jest ''inna'' :ico_haha_02: