Dzien dobry Baboski
U nas nocka minela ok,maly sie budzil w nocy jak zawsze na jedzonko ale tylko dwa razy,dalam mu melczko moje odpompowane i raz normalne,teraz sobie Marcusek spi w najlepsze a moja Nicolinka to tez spala dzisiaj w nocy jakos niespokojnie,przebudzila sie kolo 4 00 ale moj maz poszedl i ja znowu uspal,a ja spalam jak zabita.. tak mi jakos glupio ze nie slyszalam.. maz mnie musi budzic zebym dala Marcusowi jesc.. niewiem co sie dzieje ze mna wiem ze musze sie przestawic i nie zasypiac i po prostu wstawac sama w nocy.. :ico_olaboga:
A teraz jak powiedzialam Marcus spi,a moja Nicolinka pojechala z tata do innego miasta na male zakupy,potrzebuje Nicolinka pampersy i moj maz zmienia sobie telefon i dzisiaj mial go odebrac i juz go ma i tez bedzie i ma juz nowy numer komorkowy :ico_oczko:
Takze mam chwilke wolnego,ale juz powoli maly by sie musial obudzic na jedzonko..
U nas pogoda dzisiaj straszna.. wieje i pada deszcz mam tylko nadzieje zeby Nicole nie przewialo ale moze nie bo to tylko z auta do sklepu i spowrotem i mala jest tez cieplo ubrana :ico_oczko:
Mama_Kingi tez uwazam ze jestes dobra wnuczka,taka jestes pomocna :ico_brawa_01: mi tez sie w ciazy te ostatnie miesiace,dni nic niechcialo :ico_oczko:
A teraz na szybko pokaze wam foteczke mnie i moich dzieciaczkow :ico_oczko: :
Mama Kristi z Nicolinka i Marcuskiem :ico_oczko: :
I ja z moim syneczkiem Marcusem :ico_oczko: :
Milego dnia wam zycze,dzisiaj raczej nie wejde bo pozniej do nas przychodza tesciowie a ja musze pare rzeczy jeszcze przygotowac ale jutro wpadne i poopowiadam wam tez troche,bo dzisiaj chyba mi sie nie uda wejsc Pozdrawiam i buziaki paa
[ Dodano: 2008-03-01, 10:49 ]
Ja z moim syneczkiem Marcuskiem :ico_haha_02:
[ Dodano: 2008-03-01, 10:49 ]
Ok moj syncio sie budzi sam.. a wiec juz mnie niema paa