Maggie, śliczna fryzurka ... mnie też czeka fryzjer - ale ja z moją długością włosów nie nawojoję .. :ico_oczko: -Antoniu - ślicznniuteńki ....
Kristi, :ico_szoking: ale Wy już wyletnieni :ico_szoking: jejku - zazdroszczę pogody :-) u nas też dzis było cieplutko - ale pomimo wszstko swererek na bluzkę + wiosenna kurtka i obowiązkowo czapka .. zreszta podobnie jak Emilka
mama-emilki, Emilce chyba usmiech nie schodzi z twarzy ...przynajmniej tak ślicznie wygląda na zdjęciach
a jak tam Kapik, ostatnio małlo o nim piszesz...
Kacperek do tej pory był mega nieśmiałym i grzecznym dzieciątkiem ... aż mnie to martwiło - jak sobie poradzi w życiu - ale od pewnego czasu postanowiłam rzucić go na głęboką wodę ... i skutkuje - Kapik zaczyna pokazywać rogi ( - także za jakiś czas jemu zrobię fotke z rogami :ico_haha_01: ) Kacper jeździ na basen na naukę pływania (głównie dlatego by oderwać go od bajek i komputera i by własnie troszkę się ośmielił - spróbował zaufać obcym ludziom - choć troszkę- a nie trzymał się mamy za nogę wiecznie i płakał bo się boi czy wstydzi ) oczywiście na basenie pojawiają się łzy - ale przełamał strach do innych ludzi i dzieci- tylko boi sie powiedzieć "nie " gdy czegoś nie chce zrobić czy poprostu boi sie tego zrobić - ale pomalutku - da radę ... ale widzę ogromne postępy i co najważniejsze przenosi się to na życie codzienne - poprostu się rozbrykał .... w zerówce idzie mu - o- tak sobie .... powoli zaczyna go krecić czytanie .... tłumaczę mu że jak będzie umiał czytać to na kompie sobie da radę i w dziecięcych gazetach już będzie wiedział o co biega .... - jakoś staram się go zachęcić .... bo wogóle nie ma motywacji ... ale krótkie wyrazy czyta - z dłuższymi jeszcze walczymy - szczerze mówiąc fajny z niego chłopak - Malwinka go uwielbia - dla niej li czy się tylko tatus i Niuniu (Kapik)- a on - jak to wyraziła się pewna osoba po kilkugodzinnym pobycie u nas - "ma z nia przewalone " :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: no ale wkońcu jest starszym bratem - dzis narzekał na siostrę - mówił ze łzami w oczach - cytuję " - TAK !!! Miało być tak że jak bedę miał siostre do będzie za mnie sprzątać .... pomagać mi - i namówiliście mnie na siostre - bo brat miał mi zabierać zabawki - I CO ?? Malwina zabiera mi zabawki - grandzi w pokoju - bije - gryzie - mam z nią przewalone , ale i tak kocham tego łobuza "
No to sie spisałam :ico_wstydzioch:
[ Dodano: 2008-03-30, 23:41 ]
:ico_spanko: dobrej nocki :ico_spanko:
jejku ja mam jutro na 7 godznę - so na stary czas jakby na 6 :ico_szoking: - uciekam