Mama_Kingi, mi sie zielony wozek bardziej podoba,ma lepszy dostep do kosza przy rozlozonym oparciu,jest deliktniejszy.
diem, gratuluje syneczka i nic sie nie martw bedzie dobrze,zycze ci tego z calego serducha.
Aginka, ja mam podobne problemy z Zuzia,jest starsza ale jakos trudno jej wytlumaczyc,przy Gabi staram sie nie popelnic tych samych bledow ale czy mi to wyjdzie okaze sie za jakis czas :ico_noniewiem:
iwonap, nie zmarnuj szansy,bedzie dobrze,przeciez to wlasnie przede wszystkim dla dziecka robisz.dasz rade,wierze w ciebie :ico_oczko:
justyna25, mam nadzieje,ze wszystko sie ulozy i juz niedlogo czesciej bedziesz z nami a przedewszystkim czesciej zadowolona,zawsze zadowolona :ico_oczko:
Maggie, przykro mi z powodu babci [*]
u nas bez zmian,tzn Gabi dalej chora,wzielo jeszcze Zuzie ale jakos pomalu ja puszcza.Oby i Gabi szybko przeszlo.
Ja jutro mam wypad do pabu z kolezanką,pierwszy raz od kad tu jestem,jak do tej pory bylam tylko u jednej kumpeli ale w domu.teraz idziemy do pabu i jestem podjarana :-D
a w niedziele mamy 5 rocznice slubu i juz ne moge sie doczekac :-D
ja zlapalam jakas infekcje babskich części :ico_haha_01: biore antybiotyk,tzn dzis juz przestalam bo mi Gabi gdzies butelczke z tabletkami schowala :ico_haha_01: chyba nie chciala zeby mama brala antybiotyk a jutro cos pila :ico_haha_01: Dobrze,ze sama nie otworzy bo to mocne zamkniecie ale przydaloby sie jeszcze do rana pobrac bo jak mi nie minie... :ico_noniewiem:
poza tym nudy,siedze w domu i walcze z rozrabiakami :ico_haha_01: