Witajcie..
No troche sie zdziwilam gdzie nasz watek.. moja Nicole tez niema jeszcze 2 latek no ale..
Nie odzywalam sie bo jakos tak wyszlo.. ale bylam i jestem na bierzaco.
U nas pogoda ostatnio dopisuje wiec chodzimy i spacerujemy duzoo albo jestesmy w ogrodku albo na spacerkach i tak to nic nowego.
Dzisiaj tez idziemy na spacerek po polodniu jak sie Nicole obudzi i jak Marcus sobie zje..
Ja tez trzymam kciuki za Anie ze bedzie miala juz niedlugo na dniach Patryczka przy sobie i ze Kingusia wytrzyma ten czas bez mamy.. ja Nicole moglam widziec ale nie pomagalo mi to az tak.. ale bylo mi lzej niz mialabym ja nie widziec caly czas.. :ico_noniewiem:
Aginka co ma byc to bedzie.. jak bedziesz miala byc w ciazy to bedziesz i tez tak mysle ze lepiej jak to by sie przypadkiem stalo.. czlowiek nigdy niewie co go spotka :ico_oczko: Ciesze sie ze Malwinka byla taka dzielna pomimo ze plakala strasznie :)
Iwona ja wiem cos na temat testow alergicznych.. bo ostatnio bylam z Nicole u jej lekarza i to wyglada tak ze trzeba dziecku trzymac raczke az do ramienia przez 5 minut i dziecko musi przez 5 minut spokojnie nie ruszajac sie trzymac tak ta raczke i ja ci powiem ze my zrezygnowalismy z tych testow.. bo mala jest za zywa i nie wytrzymala by te 5 minut i po prostu pobrali malej krew tez plakala troche ale bylo szybciej i bez stresu :ico_oczko: Zycze ci powodzenia w nowej pracy :ico_haha_02:
Maggie super ze Antos sie juz powoli zaklimatyzowal w przedszkolu to wazne :ico_oczko: my tez mamy dzisiaj piekna pogode a jak sie obudza moje szkraby to tez idziemy na spacerek :ico_oczko:
Milego dnia wam zycze i do pozniej buziaki papa
[ Dodano: 2008-05-07, 13:25 ]
AH zapomnialam wam napisac ze moja Nicolinka wazy okolo 15 kg i nie martwie sie tym bo mala jest zdrowa i kochana i ma tyle energii ze to wszystko spali ale dokladnie bede wiedziec tez na takim bilansie 2 latka na ktory musze zrobic dopiero termin do 25 07 :ico_oczko: u nas nazywa sie to U7 tak ponumerowanie jest :ico_haha_01: a maly Marcusek bedzie mial w sierpniu U4 :ico_oczko:
No nic ide obiadek przygotowac a pozniej pewnie sie Marcusek obudzi buziaczki papa