Oh nasz watek naprawde nie za ciekawie wyglada.. :ico_placzek:
Gdzie jestescie Baboski???
U nas caly czas pada deszcz i siedzimy w domku i tak leci sobie dzien za dniem,moje dzieci spia jeszcze,Nicolinka spi od wczoraj a Marcusek zasnal niedawno znowu po swoim mleczku ;-)
Milego dnia wam zycze :ico_oczko:
Gabi sliczne foteczki Emiliki,ale ona jest tez duza dziewczynka :ico_brawa_01: ladny ma nocniczek napewno za niedlugo nauczy sie tam siuisiu robic tak jak moja Nicolinka :ico_oczko: Super fotki :ico_brawa_01: I powodzenia w tych zalatwianiach oj jak ja nie lubie tych urzedow i latania.. moj maz wszystko zalatwia jesli chodzi o takie sprawy..ja tez umiem ale nie przepadam za tym.. :ico_oczko: :ico_haha_02:
Maggie tak moj Marcusek to juz je papeczki i sloiczki i kaszki,na sniadanie je kaszke mam na mysli jak sie obudzi za drugim razem to daje mu kaszke bananowa ale mu smakuje :ico_oczko: a pozniej po polodniu to daje malemu sloiczek przewaznie owocowe jablko z bananemi i takie pomieszane rozne a wczoraj tez malemu Marcusowi ztarlam bananka na tarce i jak mu smakowal :ico_haha_02: A i Marcusek sobie swietnie radzi z jedzeniem lyzeczka a tak pozatym to maly pije mleczko i ciesze sie bo dobrze to mleko przyswaja i niemamy klopotow tak jak z Nicole bylo jak byla w wieku Marcuska ale to dluga historia :ico_oczko: :ico_haha_02:
No to uciekam jak was niema.. :ico_placzek:
[ Dodano: 2008-07-09, 08:13 ]
Moje dzieci jeszcze sobie spia a ja wpadlam na pomysl zeby wam pokazac foteczki moich spiacych dziecinek :-)
Spiaca Nicolinka :

Spiacy Marcusek :