CHciałabym, dzisiaj z nudów okna myłam i teraz mi pozamarzały hehe :-DPaulinko, szybko zleci...te 1,5 tygodnia... :-D
Wy macie juz prezenty na Mikołaja pokupowane a ja nie mam pomysłu co kupić mojemu urwisowi :ico_noniewiem:

ja nie zapomniałam Aniu ale nie mam w ogóle czasu ostatnio :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: .A dziewczyny to chyba o nas zapomniały. Iza i Diem mają maleństwa, to można im wybaczyć, ale też mogłyby coś skrobnąć. Zubelka też dawno nie było, Iwonki i Justynka nie zagląda :ico_placzek: I z Anulką nie wiadomo, co się dzieje...

Paulinka ja mieszkam w UK i tu jest tego od groma i ciut ciut...to znaczy w większości na angielskim ebayu.A jest coś takiego :ico_noniewiem: bo Kacper też ma fioła na punkcie traktora Toma :ico_oczko:
No Antosiowi też juz przeszdł...byl tez szał na Dobranocy Ogród, tez angielska bajka (In the night garden), ale też juz przeszło :ico_oczko:A na teletubisie też był u nas szał ale chyba juz mu przeszło :ico_oczko:
Aniu dużo jest zabawek dla maluszków...Ja nie mam pojęcia, co kupić Kluskowi na gwiazdkę. :ico_olaboga:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość