Awatar użytkownika
Bialadama
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

Jaka zmywarka do zabudowy

16 lip 2016, 11:42

Witam,

Z racji na to, że ostatnie tematy dotyczące zakupu zmywarki (45cm) do zabudowy są już lekko przestarzałe, uprzejmie proszę o poradę dotyczącą modelu, który warto kupić.

Priorytetem jest niska awaryjność (wiem, wiem, w dzisiejszych czasach to wygórowane wymagania). Co do reszty nie mam ściśle określonych kryteriów, pewnie przy kwocie 1000 zł, i tak, to nie ma sensu.

Jeżeli przy dopłacie np. 100 zł załapie się jakiś znacznie lepszy model to nie będzie problem.

Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

Ole!

Awatar użytkownika
lorelai5
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

Re: Jaka zmywarka do zabudowy

17 lip 2016, 13:36

Bosch ma dobre zmywarki do zabudowy.

TakaJakaJa
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

18 lip 2016, 09:47

Zobacz sobie zmywarki na zadowolenie.pl. Myślę, że znajdziesz tam idealną. Ja postawiłam na Whirlpool i jestem zadowolona. Służy mi już od roku.

Awatar użytkownika
CrazyCat
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

20 lip 2016, 09:37

W cenie 1000 zł można kupic sobie juz bardzo dobrą zmywarkę do zabudowy. Wiem bo sama obecnie posiadam tańszy model i jestem zadowolona. Jest to jednak zmywarka na 60 cm bo mamy 3 dzieci tak wiec zmywarka na 45 cm byłaby dla nas za mała ( przy dzieciakach urządzenie bardzo szybko się zapełnia i wstawiamy codziennie wieczorem).

Na 45 cm fajny jest ten model Candy:
http://www.candy.pl/pl/produkty/pranie- ... cdi-10p75x

Zmywarka o dobrej pojemności, klasa energetyczna A +++ . Candy ponadto w Polsce ma dobry serwis.

makowiecka
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

27 paź 2019, 20:18

Jestem super zadowolona z mojej zmywarki electrolux comfort lift, nie trzeba się schylać bo dolny kosz wygodnie można podnieść do góry, super ułatwienie, a ja najbardziej nie lubi w korzytaniu ze zmywarki właśnie tego schylania się.

Wróć do „Mieszkanie i dom”