nie nie widziałam ich na żywo tylko na zdjęciach hodowli
ale rozrabia ten Twój kociak :-) imię Denis do niego pasuje jak ulał hehehe Denis - rozrabiaka :-D

hehe nie wiesz co to jest siła perswazji??? mój S. nienawidził kotów do niedawna i nie było mowy w ogóle o zadnym zwierzęciu po za psem za kilka lat.... i co? i za niedługo będą u mnie dwa koty heheheh :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :-DA nie chce się przekonać do koteczka a ja bym chciała takiego zwykłego :ico_noniewiem:

po nim na szczescie nie widac choroby oprocz takiego chrychanie, ale weterynarz powiedziala ze mozliwe ze bedzie furczal bo ta rasa ma plaski nos, no ale migdaly powiekszone i zaczerwienione gardlo jest, mam pilnowac i przyjechac szybciej jakby byl ospaly bardziej, nie bawil sie i wariowal no i jakby pojawil sie katar, taka dzisiaj zla jestem, ona taki cudny sie robi, jak super kolor siersci mu sie zmienia na srebrny, takie ma juz jasniejsze naokolo oczu i nosek :ico_haha_01: teraz lezy obok na kablu i spi pieszczoch, oczywiscie chrapie :ico_noniewiem:dobrze że tak szybko poszłaś do weta z kotkiem .mam nadzieję że
szybko dojdzie do siebie kiciu :ico_sorki:
jaki malutki :ico_brawa_01:a to jest Lutek :ico_oczko: tutaj ma 6 tygodni ;)
fajny maluszek :-) wszystkie kotki są słodkie :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: mi chyba tylko się persy za bardzo nie podobają :ico_oczko:a to jest Lutek :ico_oczko:
jak wszystkie syjamy zwłaszcza te orientalne :-D :-D :-D jak ja bym chciała, żeby już Zarulka była w domku :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:NICOLA_1985, bardzo fajne będziesz miała kociaki :ico_brawa_01: mają dużo uroku w sobie :ico_brawa_01:
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość