Karowicz
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

Wyjazd na święta?

07 gru 2009, 17:28

Myślałyście o tym, żeby może na święta gdzieś uciec? Zwolnić się z obowiązku sprzątania, robienia zakupów, szykowania stołu, jedzenia itd? Bo ja mam dość tego wszystkiego, jestem zmęczona pracą i najchętniej wzięłabym parę dni urlopu i schowała się w jakimś uroczym miejscu...

BeataW
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2009, 20:00

ja nie przepadam za świętami,chętnie wyjechałam na te kilka dni w góry :ico_sorki: :ico_oczko:

Karowicz
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

08 gru 2009, 17:14

Ja lubię święta ale przeraża mnie perspektywa szykowania tego wszystkiego. Chciałabym pojechać na gotowe, żeby ktoś to wszystko za mnie zorganizował...

Awatar użytkownika
Jagna30
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

09 gru 2009, 10:47

a ja Świeta bardzo lubie i ta atmosferaa......i pachnaca choinka...achhh..

nie lubie tego szalenstwa...zakupow,godzin spedzonych w kuchni...to doprowadza mnie do szału...

pewnie,ze chcialabym wyjechac i miec to wszystko z głowy...
niestety jak co roku spedze Swieta w domu z najblizszymi...
Ale niestety to nie takie proste, jeśli się nie chce mieć poobrażanej rodziny
własnie...

Awatar użytkownika
pestka
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

09 gru 2009, 18:23

Ale niestety to nie takie proste, jeśli się nie chce mieć poobrażanej rodziny :ico_oczko:
rodzinę też można oswoić :ico_oczko:

Karowicz
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

14 gru 2009, 17:46

ja z rodziną załatwiałam sprawę bardzo delikatnie, wytłumaczyłam spokojnie, że jesteśmy zmęczeni, że potrzebujemy urlopu, że od dawna marzyliśmy o pojechaniu do SPA i że to właśnie będzie nasz gwiazdkowy prezent. A kolację wspólną zjemy sobie w Nowy Rok

shine
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

15 gru 2009, 14:36

Oj czasami każdej z nas przydałby się taki wyjazd i ucieczka przed tymi wszystkimi przedświątecznymi obowiązkami. Pamiętam, że jak byłam mała to jechaliśmy razem z rodzicami i dwoma zaprzyjaźnionymi rodzinami jeszcze w góry na święta. Mieszkaliśmy w domku, wigilia była zorganizowana przez właścicieli ośrodka no i dookoła same góry i dużo śniegu. To były czasy :) Czasem fajnie jest sobie tak wyjechać

Karowicz
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

22 gru 2009, 11:58

Jestem tego samego zdania. Pamiętam, że mój pomysł wziął się stąd, ze przeczytałam w jakiejś gazecie, że gwiazdy to spędzają święta w Aspen. I było zdjęcie takiego cudnego domku. I pomyślałam wtedy o tych Klekotkach. Po co do diabła siedzieć w tym mieście jak można na te Mazury pojechać?

Awatar użytkownika
angelika89
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

Re: Wyjazd na święta?

27 lis 2013, 14:02

Nie, nigdy nie myślałam o tym, a to dlatego, że lubię święta. Uwielbiam ten klimat, sprzątanie, gotowanie, pieczenie ciast, przystrajanie choinki ;) A poza tym w czerwcu wzięlam ślub i chciałabym święta spędzić z mężem, w naszym domu :)

seelee
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

Re: Wyjazd na święta?

30 lis 2013, 13:22

Ja też lubię święta i nie wyobrażam sobie, żeby spędzać je z dala od rodziny. W tym roku jedziemy do szwagierki do Puszczykowa i na pewno będzie bardzo miło.
Lubię tam jeździć, bp mieszka w cudownym miejscu, niedaleko do przeuroczego Wielkopolskiego Parku Narodowego i zawsze chodzimy sobie tam na spacery i to takie wszystko jest fajnie uroczyste... :-)

Wróć do „Nasze hobby”