mi pediatra polecila NANN H dla niemowlat i takie wlasnie kupilam
ja rowniez nim karmie zwlaszcza na wieczor 2 butle raz o 20 i raz w noc y i raz w dzien bo tak to caly czas na cycusiu wisi boje sie jak mi sie pokarm skonczy jak ona bedzie jesc tam to jak podobno tylko 5 razy dziennie mozna p 120 ml a to za malo dla mojej ksiezniczki
a z tym zamrazaniem mleka na zas to u mnie nie ma mowy, skoro mi nie wystarcza na biezaco to jak mialabym jeszcze pomrozic na zapas?
ale to nie ma sensu ja mialam nawal pokarmu i tak wylewalam bo kazdego dnia jesz co innego i moze cos zaszkodzic lub tez nie dzieckku jednak wole na biezaco
ja mojego mleka sciagam rozne ilosci. czasami sciagne 70ml, a czasami tylko 40. zreszta widze ze sie nie najada skoro dam mu to moje mleczko odciagniete i jak wypije to jeszcze szuka, po czym zrobie mu jeszcze sztucznego z 40 i wypije tez wszystko.
rowniez tak mialam wczoraj ledwo odciagnelm tylko 30 ml
jedwabna, one sienajadaja nasyzm pokarmem ale gora na 30 do 2 godzin taka jest prawda po prostu to zalezy od dzieciaczka no i od organizmu matki ja jak widac mam do nonono a wiadomo ze lep[iej w nocy zapodac sztuczne bo ty sie czujesz lepiej wyspana i dziecko takze bo najedzone