pozazdrościć :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:przed ciążą ważyłam 51kg a teraz ważę 52,5 także jest super :-D
a prosze bardzo :wpale:skopie ktoś??
Ja sie dopiero zbieram do wybrania modelu :ico_szoking:my w końcu wczoraj zamówiliśmy wózek, także w tym tygodniu będzie
noo, mój to głodomorek, już 5 kg waży, także pożera jak mały dragon :ico_sorki: jada co 3 godziny najczęściej, bo ma też dwie "przerwy" 4godzinne - więc wychodzi około 7 karmień na dobę... no i zrobił się tak dokładny, że można o gościa zegarek ustawiać - podoba mi się to o tyle, że moge cos zaplanować, bo wiem, ile mam czasu :-)ananke, ile mleka na jeden raz zjada Alanek? Jak to w ogole u Was wyglada z tym karmieniem? To znaczy co ile godzin?
noo, to może najpierw kopa a potem tulanki?? :-)Ananke kochana..moze zamiast kopa mogłabym przytulic :ico_pocieszyciel:
Martuś, na pewno gdyby była głodna to byś to słyszała :-) dzieci potrafią się dopominać o swoje :-)ja sie troche martwie ze malutka mało je..mleczko mam ale ona sie bardzo szybko meczy i po paru minutach zasypia mi przy cycu i nie moge jej w zaden sposób obudzić :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ja dzisiaj w pelnym makijazu i wymodelowanej fryzurze z pieluchami ganiam :ico_puknij: ale za to jaki humor mam dobry :-Dwzięłam kąpiel dłuższą, pomalowałam paznokcie (coby się bardziej kobieco poczuć)
ojojoj :ico_olaboga: niech ten styczen szybko mija :ico_sorki: ja tez mialam takie nastroje i wystarczylo tylko raz porzadnie wybuchnac, poplakac sie (a raczej powycwyc sie jak chisteryczka) opierdzielic wszystkich wokolo za byle g..wno ot tak sobie po prostu i na drugi dzien juz bylo lepiej, moze i Ty musisz sie jakos wyladowac?nie wiem, co się ze mną dzieje... Chłop twierdzi, że w zeszłym roku dokładnie w styczniu miałam podobne nastroje wisielczo-płaczliwe... w każdym razie mam nadzieję, że mi szybko minie... bo mi samej ze sobą źle...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość