Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 mar 2009, 14:58

hej :-)

ja mam dziś gości :-D
koleżanka z forum dziś przyjeżdża z mężem i dzieckiem :ico_brawa_01:
a wiec mnie dziś nie będzie chyba , że wieczorem,
miłego dnia życzę
:ico_buziaczki_big:

Beatris60
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 mar 2009, 15:22

dla Was wszystkich kobiety zdrowia, szczęścia i wszystkiego najlepszego!!! :ico_buziaczki_big:

ja dostałam dzis krem a ola misia od tatusia. dzien spedzamy w domku, pogoda temu sprzyja bo szaro buro za oknem...właśnie zupke zedlismy, teraz chwila przerwy przed drugim dankiem. rano mnie naszło i upiekłam ciasto z jabłkami wiec bedzie co pojeść do :ico_kawa: popołudniu :-)

nadie o tych skokach super znalazłas - mój własnie 5 tydz ma i zgadza sie - kłopot z usypianiem, nagłe płacze itp.

milutka dla klaudii wszystkiego najlepszego :ico_tort:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 mar 2009, 15:44

kurde dzwonnilam do lekarza bo krew ze mnie bucha i mam mrczkii i mnie nie dobrze kazal test zrobic chyba zwariowal no ale maz pojechal kupic .... oby tylko nie.... porzeciez sie zabezpieczalam

no a jak nadal bede sie tak czuc to do szpitala albo jutro do niego na wizyte

Awatar użytkownika
Marcia77
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 mar 2009, 16:14

i mamy 200 stronke :ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

[ Dodano: 2009-03-08, 15:14 ]
no a jak nadal bede sie tak czuc to do szpitala albo jutro do niego na wizyte
oby sie polepszyło :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 mar 2009, 16:35

test negatywny ufff czyli gdzies indziej przyczyna jest jutro lub w sobote do lekarza... a teraz wezme ciepla kąpiel korzystjaac z tego ze mała spi bojak zacznie plakac to nie ma konca
oby sie polepszyło :ico_sorki: :ico_sorki:
oby :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 mar 2009, 16:39

i mamy 200 stronke
noo, w końcu :-P :ico_sorki:
:ico_tort: :ico_tort: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

na cięzarówkach lepiej nam szła produkcja :-D ale wierzę, że jak nasze pociechy bardziej poznamy z czasem to będzie lepiej czas tak zorganizować, żeby więcej popisać :-)

milutka204, ja ostatnio też miałam krwotok przy okresie, aż mnie Krzychu do szpitala wywiózł, ale okazało się, że zastrzyki jakieś wystarczyły, do tego żelazo i magnez i mogliśmy jechać do domu :ico_sorki: wtedy doktor tłumaczyła, że czasami tak gwałtowniej macica się czyści :ico_sorki: i wraca do dawnych rozmiarów, ghormony jeszcze szaleją itd :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Marcia77
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 mar 2009, 17:38

le wierzę, że jak nasze pociechy bardziej poznamy z czasem to będzie lepiej czas tak zorganizować, żeby więcej popisać :-)
no ja mam taka nadzieje..zwłaszcza ze jest nas teraz troszke wiecej :-D :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 mar 2009, 17:56

ananke napisał/a:
le wierzę, że jak nasze pociechy bardziej poznamy z czasem to będzie lepiej czas tak zorganizować, żeby więcej popisać :-)
FAKT NO ALE CZASEM NAWET NIE MA JAK SIASC JA ZAZWYCZAJ Z MAŁA NA KOLANACH NP TERAZ CIAGGNIE CYCA SZKODA MI JEJ BO STRASZNIE PLACZE TAK PLUCA SOBIE WYCCWICZYLA!! POMOGLAM JEJ KUPE ZROBIC TERMOMETREM BO WIDA BYLO JAK SIE MECZY I TAK NIE WSZYSTKO WYSZLO :ico_olaboga:
milutka204, ja ostatnio też miałam krwotok przy okresie, aż mnie Krzychu do szpitala wywiózł, ale okazało się, że zastrzyki jakieś wystarczyły, do tego żelazo i magnez i mogliśmy jechać do domu :ico_sorki: wtedy doktor tłumaczyła, że czasami tak gwałtowniej macica się czyści :ico_sorki: i wraca do dawnych rozmiarów, ghormony jeszcze szaleją itd :ico_sorki:
NO OBY TO BYLO TO AZ MNIE LEKARZ PRZESTRASZYL ALE TO NIE CIAZA UFF TERAZ NA BANK BIORE ANTYKONCEPCJE BO GUMKA TO MOZE ZAWIESC

Awatar użytkownika
Marcia77
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 mar 2009, 18:06

TERAZ NA BANK BIORE ANTYKONCEPCJE BO GUMKA TO MOZE ZAWIESC
ja juz tez biore tableteczki - gin przypisał mi Azalie mam nadzieje ze po nich nie utyje jeszcze bardziej

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 mar 2009, 18:09

Azalie mam nadzieje ze po nich nie utyje jeszcze bardziej

[ Dodano: 2009-03-08, 17:12 ]
ILE WAZYCIE?? BO MI WSTYD SIE PRZYZNAC ALE 81 :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: A PRZY TEJ DIECIE JESLI SIE JA STOSUJE A POTEM JUZ SIE POWRACA DO NORMALNEGO JEDZNEIA BY EFEKTU JOJO NIE DOSTAC TO W 3 TYG MOZNA ZGUBBIC DO 20 KG MOJA ZNAJOMA SCHUDLA TAM JUZ 30 KG W 3 MIESIACE

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”