hej
Nasza nocka oki :-)
Marcia może spróbuj ją stopniowo unosić np najpierw trzymaj samą dłoń podłożona pod jej główkę
Ja Emi kłade sobie na jaśku ale rękę mam pod jaśkiem zawsze dla bezpieczeństwa jakby się zakrztusiła pijąc butelkę.
Emi je mleko ale ja ją nie przepajam herbatą. Lekarka powiedziała mi że nie trzeba. A Milenka pewnie musi sie przestawic na inne mleko. Ty tez sie musisz przestawic bo dzieci karmione sztucznym robią mniej kup niz te "piersiowe".
Gdyby długo miała kolki i zatwardzenie to może zmień na to mleko dla dzieci z tendencją do zaparć, nam lekarka poleciła tą zmianę (wcześniej dokarmiałam NAN) i jest super mała bez problemu robi kupki i puszcza bączki :ico_oczko:
A możesz też jej podać ten acidolac co polecałam aga29 (chyba o tym pisałam przedwczoraj)
Marcia a może spróbuj spotakć się z tą panią od laktacji może ona ci coś poradzi i nadal będziecie się karmić piersią. Albo tu jest poradnia laktacyjna
ul. Jagiellońskie 1
telefon: (0-12) 647 63 44
Poradnia laktacyjna przy Niepublicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej Ginekologii i Położnictwa "Gemelli" Sp. z o.o.