:-D a gdzie ty drugą głowe znajdziesz?;-Ddonatka26 napisał/a:
bo głowa mnie boli, chyba muszę ją wymienić
ja mam tak samo kupuje ubrania na 74 a te jeszcze moze z tydzien lub 2 na niej utrzymają siea to są od 3-6 miesięcy :ico_olaboga: , będę musiała kupić większe, rośnie jak na drożdżach :-) , jak znajdę miarkę to go zmierzę :ico_haha_01:
noo, niestety ceny rzeczy dla dzieci chyba wszędzie przewracają :ico_olaboga: u mnie też są miejsca/sklepy, gdzie mi się bardzo podobają ciuszki dla małego, ale niestety w cenie jednego kompletu 2częsiowego mogę w innym sklepie kupić 10 ciuszków :ico_sorki:tzn zazwyczaj sa łądne ale cena np 60 zł....

dlatego ja kupuje na allegro albo na wyprzedażach :-Dtzn zazwyczaj sa łądne ale cena np 60 zł.... drozej niz na mnie bluzeczka ....
no no ma prikaz zeby uważał.. :-D :-D jak poźniej znajde to wkleje filmik jak sie taki jedne facet postrzelił..chyba juz nie bedzie mogł miec dzieci... :ico_olaboga: :ico_olaboga:Marcia, tylko, żeby siebie nie postrzelił
wszytkkiego naj naj lepszego i ogromny buziak dla solenizantkizapraszam na urodzinowego :ico_tort: i :ico_kawa:

a ja nie mam czasu na alegro... nawet jak pisze do was to mala siedzi na kolanach..... a Twoja to co robi??dlatego ja kupuje na allegro albo na wyprzedażach :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość