a tutaj mój Zając Poziomka (jak go ostatnio nazywamy) - dzisiejsze ujęcie :ico_sorki: :-D

dzieki :-)ale ma fajna czuprynke:))
noo, normalne raczej :-) a jak wybełtasz to też jest więcej trochę :ico_sorki:a mialam sie was pytac - jak wy liczycie ilosc mleczka w butelce? bo ja np. robie 120, ale jak doloze 4 miarki mleka to mi sie podnosi do 130. a jak dzisiaj robilam malemu 150 to dosypalam 5 miarek i mi sie poziom mleczka podniosl do 170. wiec w koncu jak to jest z tymi ml??
no wiem wiem ale moje pytanie w zwiazku z tym ze skoro daje wody 150 a po wrzuceniu mleka jest 170, to w koncu znaczy ze daje malemu 120 tyle ile sie leje wody czy 170 czyli tyle ile po mleku i wybeltaniu? wow ale zakrecilam :ico_olaboga:noo, normalne raczej a jak wybełtasz to też jest więcej trochę
no właśnie... cos dziewczynki zajęte poza forum :ico_noniewiem: kropę obecności postwić by mogły :ico_sorki:Ragazza i manenka co z wami dziewczyny sie dzieje :ico_noniewiem:
ja mówię tyle, ile wody leję :-)no wiem wiem ale moje pytanie w zwiazku z tym ze skoro daje wody 150 a po wrzuceniu mleka jest 170, to w koncu znaczy ze daje malemu 120 tyle ile sie leje wody czy 170 czyli tyle ile po mleku i wybeltaniu? wow ale zakrecilam :ico_olaboga:
:ico_sorki: będę, będę :ico_sorki:ananke kuruj sie kochana :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
to Ty szybko kapiesz..my tak pomiedzy 20 a 21 :-Dsynuś, po kąpieli najedzony i śpi :-)

o 20 synuś już śpi, tak przyzwyczajony, także kąpiemy tak między 19.15-19.45 :-)to Ty szybko kapiesz..my tak pomiedzy 20 a 21 :-D
śliczny prezencik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:a ja pochwale sie jaki prezent dostała niunia od cioci mysiorki

super :ico_brawa_01: My dzisiaj na spacerku kupiłyśmy czapeczkę w podobnym stylu :-)a ja pochwale sie jaki prezent dostała niunia od cioci mysiorki
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość