załóż nowe :-Djakieś bzdury że już ktoś o takim mailu ma konto na googlach i nie wiem jak to ominąc...
kurczaczki, ja właśnie też mam problem z filmikami, bo on mi nie widzi moich filmików na dysku :ico_noniewiem:moze ktos mi jutro pomoze z tymi filmikami..

no raczej.... bo bedzie skolowany nie wyspana nockaja muszę chłopa zmusić do kilku rzeczy, a bedzie to trudne, bo musi się wyspać, bo wrócił z pracy przed 2 :ico_olaboga: :ico_placzek: także pożytku z niego dzis dużego nie będzie... :ico_zly:
ja tu nie pomoge bo jeszcze nie jemy marchewki :ico_noniewiem:jak odbietracie slady po marchwii bo u mnie nie chca zejsca nawet juz je gotowalam w garnku jak polecili i e tam;/
nie schodzą :-) chyba, że od razu zapierzesz, choć nie gwarantuję :ico_sorki:mam pytanie jak odbietracie slady po marchwii bo u mnie nie chca zejsca nawet juz je gotowalam w garnku jak polecili i e tam;/

noo :-D mój Alek jak zaczął noce przesypiać to też w szok wpadłam i tez sie podnosiłam, żeby sprawdzać, czy oddycha :-) :ico_olaboga: :ico_puknij: :-DNo bo kto to widział tak długo spac :-D

to dlatego ciuchy Klaudii wygladaja jak po wybojowisku teraz te zabrudzone bede specjalnie uzywac do obiadkownie schodzą :-) chyba, że od razu zapierzesz, choć nie gwarantuję :ico_sorki:
wiesz ja podejrzewam ze u nas tak zabki daja w kosc... bo byly tylko jedne pobudki a teraz nawet co godzine dwie i musi wtedy zjesc chociaz 100 ml.... bo placze no i w dzien aby rece a jak gryzie to placze i rece w buzi... ciekawe ile te wyzynanie jeszcze potrwaa potem przez te zęby zaczął się budzić... noo,ale teraz już wstaje raz w nocy, więc nie jest źle :ico_sorki:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość