no to juz pakuje.. :-D :-D :-Dto małymi gryzami :-D a jak nie dasz rady to resztę pakuj i wysyłaj do mnie :-D ;-)
no ja to nawet wczesniej teraz wyciagnełam i tylko przeprałam :-D :-D dobrze ze zrobiłam przeglad bo by niektóre rzeczy przelażały..wydawały mi sie kiedys takie duze..a teraz sa juz w sam raz :ico_olaboga:a to ja byłam bardziej zapobiegliwa, zrobiłam zakupy na Allegro
mnie tez tylko obslinianie pozostało bo sprobowałam kawałeczek i nie da rady :ico_placzek: :ico_placzek:no to się obśliniłam :-) :-D :ico_olaboga:
no u mnie też niektóre spodenki już na styk :ico_olaboga:dobrze ze zrobiłam przeglad bo by niektóre rzeczy przelażały..wydawały mi sie kiedys takie duze..a teraz sa juz w sam raz :ico_olaboga:
oj to naprawdę idź do lekarza, jak już ciasto z truskawkami nie idzie to niedobrze :ico_szoking:mnie tez tylko obslinianie pozostało bo sprobowałam kawałeczek i nie da rady :ico_placzek: :ico_placzek:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: noo, miałam pisać, że wrzuciłam już fotki :-Dananke ale macie super pogodę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a Alek w czapce rewelacja :ico_sorki:
to chciałam właśnie pisać :ico_sorki: bo chyba nawet ja bym sie nie oparła teraz takiemu ciastu :ico_sorki:oj to naprawdę idź do lekarza, jak już ciasto z truskawkami nie idzie to niedobrze :ico_szoking:

ja chce słoneczko i ciepełko :ico_placzek:A u nas ma byc paskudnie jeszcze co najmniej przez tydzień
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość