ja byłam po 3 tyga po ilu Wy sie zapisywałyście bo pamiętam że niektóre z Was jakoś wcześnie były...

:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: niedobrze :ico_sorki: ale wiesz..z drugiej strony, jest taka mała, że oporów nie powinna stawiać :ico_sorki:MOja księzniczka dostala pieluche ortopedyczna:(
ale suprr :ico_brawa_01: ja jestem uziemiona przez nawał śniegu :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: sąsiadka mi mówiła, że od 5 lat nie było zimą tyle śniegu, co teraz :ico_sorki:byliśmy chwilkę na spacerku :-)

niom lepiej by teraz ponosila i sie przemeczyla ona i my niz potem miala problemy z biodekami... mam nadzieje ze jej sie ustanilizuja te stawki..ale strasznie zla bymalm nasiebie jak wyszlam od lekarza ... obwiniam siebie ze ma problem z bioderkami ale nei wiem czemu....:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: niedobrze :ico_sorki: ale wiesz..z drugiej strony, jest taka mała, że oporów nie powinna stawiać :ico_sorki:
u nas rano było super słonecznie, teraz jakoś ponuro i pochmurno, u Was śnieg w Anglii śnieg, a u nas nie, co to za zima :ico_noniewiem:ja jestem uziemiona przez nawał śniegu :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: sąsiadka mi mówiła, że od 5 lat nie było zimą tyle śniegu, co teraz :ico_sorki:
to nie Twoja wina, nie masz co się obwiniać, będzie dobrze :ico_oczko:.. obwiniam siebie ze ma problem z bioderkami ale nei wiem czemu....

jestem dobrej mysli...ale i tak mi sie chce wyc ... bo czzasem to juz to wszystko przechodzi mnie ...a mąż mysli ze wychowanie dziecka to takie latwe raz.dwa , trzy;/to nie Twoja wina, nie masz co się obwiniać, będzie dobrze :ico_oczko:
noo i jeszcze kilka tygodni po :ico_sorki: a najlepiej na kontroli zapytać ortopedę o zdanie, bo jak mała ma słabe stawy, to może mieć niewskazane :ico_sorki:przyszlo mi nosidelko takie ze dziecko mozna nosic ze soba alle bede musiala sie z tym wstrzymac az bioderka sie ustabilizują
w domu :ico_haha_01: może cos na kolacje zrobimy specjalnego...myślałyście o Walonych Tynkach ??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość