zagłosowałam :)dziewczynki czy mozemy prosic o głosik :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

jest na TV4 program Mała Czarna i coreczce babki co tam rozmawia tak sie stało. Chyba jak miała ok 1,5 roczku to zaczeły rosnąc piersi po kurczakach :ico_olaboga:a wiecie co moja mama slyszala :ico_olaboga: mowila ze jakiejs dziewczynce 3 letniej zaczely roznac piersi a inna dostala okresu taka malutka. no i wiadomo od czego...mamy kupowaly dzieciom codziennie i robily obiadki z mieskiem z kurczakow, a to wszystko w sklepach sztucznie pedzone i napakowane hormonami. normalnie szok! :ico_olaboga:
zrobione :-)dziewczynki czy mozemy prosic o głosik :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ja daję dość dużo wody, a potem trochę zagęszczam kleikiem ryżowym. Wtedy jest bardziej kaloryczna, bo po samych warzywach to młody był głodny juz po dwóch godzinach :ico_olaboga:Zrobiłam małej zupke ale chyba cos mi za gesta wyszła bo mała troche rzucało :ico_olaboga: Ale dzielnie zjadła. Musiałam isc wyciagnac spowrotem zev słoiczków i troche rozrzedzic.
schowaj mu chociażby na jeden dzień, może dotrze :ico_oczko:robert znowu fochy przez esy....normalnie zabiore mu komorke :ico_zly:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Google Adsense [Bot] i 1 gość