tak byloby najlepiej, ale musialabym jechac na drugi koniec miasta, z kilkoma przesiadkami, zeby sprawdzic w troche wiekszym polskim sklepie, czy maja prase tego rodzaju, za duzo zamieszania dla gazetki :ico_oczko:ja też podczytuje wszystkie te pisemka
to chyba wszystko jedno, ktore z nich wybiore :ico_noniewiem: kolezanka czytala "mamo to ja", to moze i ja sie skusze... i tak na razie zamowilabym polroczna prenumerate, na probe... jutro zdecyduje :-)dla mnie są bardzo podobne, tematyka też się non stop powtarza.
dokladnie :ico_oczko:barbapuppa ty powinnaś medal dostać przy trójce pociech
to odradzasz?Mamo to ja bardziej w ciazy sie przydalo :ico_oczko:
moj maz czasem twierdzi, ze Kiara udaje, ze placze, bo jej lzy nie leca :ico_haha_01: twierdzi, ze tylko ma humorki... ehhh ci nasi panowie :ico_oczko:Moj maz tez mi wmawial,ze Zuzka plula antybiotykiem specjalnie
No właśnie - "trzeba" to chyba za dużo powiedziane, to są zalecenia - a co najgorsze - ci sami mądrzy ludzie jak mój Piotruś był malutki grzmieli że gluten nie wcześniej niż po 10. miesiącu, z tego samego powodu - żeby zapobiec alergii :ico_olaboga: Dlatego jak usłyszałam o tych zmianach byłam strasznie zdziwiona.lilo- co do glutenu to trzeba go wprowadzić nie wcześniej niż w 5 miesiącu. Ale . a nie później niż w 6 na pewno wcześniej niż po pierwszym roku właśnie po to żeby zapobiec alergii i chorobie trzewnej. Ale wiadomo wytyczne wytycznymi a najwazniejszy jest zdrowy rozsądek i obserwacja swojego dziecka.
Jak chcesz to ci mogę po egzemplarzu przesłać to sobie porównasz :ico_oczko: Jakby co pisz na PW :ico_oczko:musialabym jechac na drugi koniec miasta, z kilkoma przesiadkami, zeby sprawdzic w troche wiekszym polskim sklepie, czy maja prase tego rodzaju, za duzo zamieszania dla gazetki :ico_oczko:
No to gratulacje!!!!!!!!!!!!! Stawiaj nam tu soczek bo to trzeba opić :ico_oczko:lilo kupiliśmy działkę..
Moja też ostatnio nie przepada za nowymi twarzami. Jak teściowej tydzień nie było u nas to podkówka z usteczek i płacz :ico_oczko: A teściowa i tak mądrzejsza ode mnie i mówi że na pewno głodna była i dlatego płakała :ico_oczko:wczoraj była u mnie koleżanka, stanęła nad łóżeczkiem i patrzy a mój synek rozejrzał się, wywinął ustka i w ryk... z 15 min go uspokajałam...
a jeszcze pewnie niezle roznice sa miedzy krajami, takze ja raczej bede postepowac wg tutejszych "zasad" :ico_oczko:to są zalecenia - a co najgorsze - ci sami mądrzy ludzie jak mój Piotruś był malutki grzmieli że gluten nie wcześniej niż po 10. miesiącu, z tego samego powodu - żeby zapobiec alergii :ico_olaboga: Dlatego jak usłyszałam o tych zmianach byłam strasznie zdziwiona.
moze Adas tak po prostu ma, moze niezaleznie ile zje to i tak sie o tej porze obudzi :ico_noniewiem:Dałam mu wczoraj koło 11 do mleka 2 łyżki kleiku na noc ale nie pospał wiele więcej bo o3 znów się obudził na jedzenie więc chyba musze mu tego dać więcej.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość