23 kwie 2010, 18:24
Hejka Laski :-D
Helen, strasznie ciężko ze znalezieniem tutaj mieszkania. Mało ofert, a jak już są, to nawet psa w tych mieszkaniach bym nie ulokowała (bez łazienki, często z piecem kaflowym), nie wiedziałam, że można jeszcze takie mieszkania trafić :ico_szoking: Kiara na pewno się najada, bo inaczej tak ładnie by nie spała i nie wyglądała. Może faktycznie ten laktator jest słaby, przed odciągnięciem spróbuj też zrobić ciepły okład na piersi, wtedy lepiej leci :ico_oczko: Brawa dla Kiary za postępy :-) zuch dziewczynka, teraz zabawa będzie jej przynosić dużo radochy :-)
Pruedence, mąż niestety nie ma ochoty (i nie widzi potrzeby) na ustawianie swojej mamy :ico_noniewiem: On twierdzi, że ja przesadzam. Wczoraj np. palnęła, że to Rafał powinien być mamą, a ja tatą, bo jej się nie podoba, że to Rafał kąpię Wikę :ico_olaboga:
anusiek, pięknego chrztu i udanej imprezki :-) Pochwal się koniecznie zdjęciami po wszystkim. Współczuję nocek :ico_noniewiem: Oby ból przy karmieniu szybko przeszedł :ico_sorki:
Shiva, wieeeeeelkie brawa dla Justynki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Zdolna ta twoja dziewczynka :-D Masz powody do radości. Moja jeszcze stópek do rączek nie bierze, a i przewracanie się z plecków na brzuszek jest dla niej nie lada wyzwaniem, czasem się uda, a czasem strasznie się denerwuje, że jej nie wychodzi i trzeba jej pomóc :ico_oczko:
dorotaczekolada, super dzieciaczki. Lenka jest przeurocza :-D
anetka607, piękne zdjęcia :ico_brawa_01: