witajcie kochane :-) wczoraj po poludniu wrocilismy z Polski, szybko te 2 tygodnie zlecialy...
Przyznaje, ze zdolalam przeczytac tylko kilka stron wstecz...
Po pierwsze skladam spoznione zyczenia urodzinowe lipcowym jubilatkom :ico_brawa_01:
iw_rybka, powinnyscie z Zuzia medal dostac za to, co musialyscie przejsc...jak to dobrze, ze juz jest po operacji :ico_sorki: teraz trzymam mocno kciuki za pomyslne rezultaty tej meczarni &&&&&&&&&&&
Dobrze że wyjeżdżamy do rodziców na weekend, to przynajmniej nie będę o tym myśleć....
okropne czasy z ta praca... obys szybko znalazla cos nowego :ico_sorki: mam nadzieje, ze uda Ci sie troche odprezyc u rodzicow...
lilo, gratulacje z okazji ukonczenia pol roczku przez Julenke :ico_brawa_01: duzo zdrowka dla niej!!!
mi sie wydaje ze moja ma chyba juz mniejsze guzy w piersiach,
:ico_noniewiem: oby wszystko bylo dobrze...
inia1985, widze, ze Wiki ma juz 3 zabki, smiesznie to musi wygladac :-)
U nas wszystko o.k., urlop udany, tylko upaly byly strasznie meczace. 11 lipca odbyl sie chrzest Kiary. Moje dziecko rozwinelo sie troche przez te 2 tyg., zrobila sie bardziej ruchliwa, wyciaga do mnie raczki... Zauwazylam, ze woli przebywac na rekach u osob mlodych, u starszych strasznie marudzi, a na widok swojego pradziadka zaczynala za kazdym razem poplakiwac :ico_olaboga: az mi go szkoda bylo, bo on tak sie na nia cieszyl... A, zapomnialam dodac, ze podroz mimo obaw byla udana, Kiara wiekszosc czasu przespala :ico_sorki: