ale dziecko siedzi w takiej samej pozycji jak w chodziku tak??tyle że to nie ma funkcji chodzika...
ja sie na poczatku zappieralam, ze nie kupie, ale pozniej przeczytalam, ze Anetka i Rybka maja i pomyslalam sobie, ze moi bracia tez mieli i zadna krzywda im sie nie stala... A jak raz wsadzilam Kiare w sklepie na chwilke do chodzika i ona tak strasznie sie cieszyla i bawila przymocowanymi do niego zabawkami, to zamowilam jej taki sam (o polowe tanszy niz w sklepie :ico_szoking: ) i teraz wsadzam ja do niego moze 2 razy dziennie na kilka minut, jak musze cos zrobic :-)wsumie przydal by sie chodzik zeby chociaz od czasu do czasu go malego wlozyc i miec pol chwili dla siebie
akurat na tej fotce chce wejsc na szafke :ico_haha_01:jak Marcelek fajnie pupe wypina :-D
ja ostatnio tez kupilam malemu dwie supe swiecace, grajace zabawki ale on ma je gdzies :ico_haha_01: woli poszperac w szafce, podniesc dywan czy ta mate z puzzli, takze nie ma szans zeby go samego chociaz na chwile zostawic :ico_olaboga:ma dużo zabawek po niej, tych grających i świecących bo te są najlepsze
super :ico_brawa_01: u nas takich ladnych nie ma :ico_noniewiem:ten model nazywa sie "lotnisko" :ico_oczko:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość