24 sty 2010, 11:07
czesc dziewczyny,
widze,ze nasze maluchy wszystkie podobne - moja mala tez czasem budzi sie co 2 godziny w nocy na cycusia ale ona je 15 minut i spi dalej,wiec nie jest najgorzej.Tez tak jak u Anusiek,przy piersi spi,a jak ja odkladam do lozeczka,to oczy wielkie :ico_oczko: Ale to w dzien.No i jest bardzo towarzyska,bo w wozku nie chce lezec,w lozeczku tez nie,na kanapie tez nie,ale na lezaczku,tam gdzie my jestesmy sedzi cicho jak myszka i sie przyglada nam.Lezaczek swietna sprawa,pare razy juz w nim zasnela,znudzily ja nasze rozmowy chyba :ico_oczko:
shiva - odnosnie temperatury,to ja malej nie mierze,ale w szpitalu mowili,ze taka temp okolo 37 jest ok dla niemowlakow :ico_sorki:
Odnosnie tego Dziekanowa,to to jest pod Warszawa - pytacie dlaczego tak daleko - podobno to jest najlepszy osrodek w Polsce,ktory leczy takie wlasnie porazenia splotu barkowego.Drugi to szpital we Wroclawiu - tam tez mamy skierowanie.Niestety nie ma mozliwosci wziasc Andrzejka ze soba,bo to jest normalny szpital.Moja tesciowa idzie na 3 tygodnie bezplatnego urlopu i przyjedzie tutaj,zeby pilnowac Andrzejka i zajmie sie domem,zeby moji mezczyzni mieli co jesc.Moj maz ma prace zmianowa,wiec w sumie na 4 dni,tylko jeden nie ma go w domu,wiec Andrzejek bedzie mial tate caly czas dla siebie,dziadek tez na tydzien przyjedzie,tzn tesc moj,wiec mam nadzieje,ze nie bedzie mial czasu zatesknic za mna.Gorzej ze mna - ja na sama mysl mam łzy w oczach - staram sie trzymac w garsci,bo jak jeden dzien przeplakalam,to odbilo sie to na mleku - bylo go duzo mniej i musialam doakrmic mala - niestety ona nie chce pic sztucznego,wiec tymbardziej musze sie mobilizowac.Poki co daje rade - mleczko mam,Zuzia zadowolona a ja pocieszam sie,ze co nas nie zabije to nas wzmocni :ico_olaboga:
A terminu wyjazdu nie znam,najprawdopodobniej na poczatku lutego,bo trzeba zaczac jak Zuzia skonczy 5 tygodni.Aktualnie czekam az miejsce sie zwolni :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2010-01-24, 10:08 ]
Inia - dzieki za oferowana pomoc,kochana jestes :ico_sorki: