:ico_haha_01:za duzego wyboru nie ma
a boli taki zabieg?? bo ja mam taki jeden rosnący pieprzyk i się go boje :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:Miałam też mały zabieg, wycięcia znamienia, które w czasie ciąży powiększyło się i bolało. Lekarze stwierdzili że lepiej to usunąć...no i mam szwy teraz. Zdejmę je w poniedziałek przyszły :ico_sorki:
!
u nas to samo :ico_olaboga: :ico_olaboga:moja siedzi w lozeczku i poza nim tez nie broi za mocno :-D :ico_sorki: ale jak np zabiore jej cos "zakazanego" to placz jakbym jej straszna krzywde robila :ico_olaboga: :ico_haha_01:

super ze wycieczka sie udala :ico_brawa_01: :-)byliśmy na zamku w Ogrodzieńcu i w Parku Miniatur Zamków. Było super! :ico_brawa_01:
a Marcel lubi starsze kobietki :-D do wszystkich ekspedietek sie usmiecha :ico_haha_01:moja Dominika zobaczyła twoj podpis i mówi "mamo, o rany, jaki ładny chłopiec! kiedy się z nim spotkam?

nasze stare takie bylo, nic, tylko sprzedac...maz prawdopodobnie bedzie auto sprzedawal bo to skarbonka
my wstajemy, a wy juz odhaczyliscie wiekszosc punktow z planu dnia :ico_oczko:my juz bylismy i w sklepie i na poczcie
Marcelowi dzisiaj pierwszy raz zrobilam :ico_oczko: zazwyczaj dostawal kawalek ode mnie ale ze ja chleba ostatnio nie jem to mu zrobilam :ico_oczko:Kiara takich kanapeczek nie je,
moj za bardzo tez nie :ico_noniewiem:a moj maz nie chce jezdzic na wycieczki...
u nas też brzydko :-( A szkoda, bo poszłabym z mała na spacer...my nie mamy nawet jak sie dzis z domu ruszyc.ciagle leje :ico_olaboga:
he he he widać poznała się na przystojniaku :-Dleona moja Dominika zobaczyła twoj podpis i mówi "mamo, o rany, jaki ładny chłopiec! kiedy się z nim spotkam? :ico_haha_01: :ico_haha_01: "
to chyba koniecznie musimy ich zapoznać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tym bardziej, że chętnie wezme za "syna' chłopca o imieniu Marcel, bo strasznie to imie mi się podoba :ico_brawa_01: mój Wojtek mial być Marcelem, ale mój R. się nie chcial na to zgodzić :ico_zly:a Marcel lubi starsze kobietki :-D do wszystkich ekspedietek sie usmiecha :ico_haha_01:moja Dominika zobaczyła twoj podpis i mówi "mamo, o rany, jaki ładny chłopiec! kiedy się z nim spotkam?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider], Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1 gość