wczoraj wybralismy sie do szwagierki na urodziny i spedzillismy tam caly dzien. Kiara bawila sie ze swoja 1,5-roczna kuzynka, smiesznie to wygladalo :-D
ach, rzeczywiscie, Wy mialyscie dlugi weekend :-) Ja sie ciesze, ze u nas byl krotki, bo cos strasznie klotliwy byl, nareszcie moge odpoczac kilka godzin od meza :ico_oczko:U mnie zakręcony długi weekend.
Sliczne z Was dziewczyny :ico_brawa_01:
jeszcze sie nia nie dzieli z bobaskiem? :-Dbobasek ma butle i Klara ja ssie
:ico_haha_01: ale to mokre jedzenie z puszki? Kiara ciagle poluje na chrupki naszego psa i musze jej pilnowac, zeby ich nie brala do buzi, bo znajac ja pewnie by sie zakrztusila i o tragedie nietrudno :ico_sorki:ostatnio dobrała sie do kociego jedzenia i jadła,
ojej, niedawno slyszalam o dziecku, ktore zakrztusilo sie takim klockiem i w wyniku niedotlenienia mozgu jest teraz "roslinka" :ico_placzek: dlatego ja tak sie boje tego zakrztuszenia :ico_sorki:wczoraj znalazła klocka lego syna i mało nie połkneła
Widze, ze prezent gwiazdkowy dla Klaruni masz juz prawie z glowy :-) Kiara wczoraj bawila sie ladnie arka noego swojej kuzynki, z playmobil, taka:

wiec albo cos takiego dostanie, albo jakas mini-farme ze zwierzatkami :ico_noniewiem:
tez jestem ciekawa nowej fryzury Piotrusia :-)jak naładuję baterie dziś to zaraz wrzucę