czasem trzeba dzialac pod wplywem chwili... :ico_oczko:w piatek pod wplywem chwili zapisalam sie prywatnie(czyli nie przez szkole jazdy) na egzamin
i to jest chyba najmniej stresujace rozwiazanie :-) mi maz obiecal przyszloroczne swieta (czyli dla mnie takie prawdziwe) u moich rodzicow, oby pogoda dopisala i drogi byly dobrze przejezdne :ico_sorki:My z mężem postanowiliśmy, że będziemy na wigilii raz u mojej mamy, raz u jego rodziców, żeby właśnie uniknąć takiego jeżdżenia
Kiarze sie to baaardzo rzadko zdarza, na ogol sie drze :ico_olaboga:Wróciliśmy z zakupów, Justynka ładnie w samochodzie zasnęła
my same mamy jeszcze takie maluchy, a juz zapomnialysmy, jak u nas porod sie zaczynal :ico_haha_01:chyba rodzi. Odchodzi jej czop i ma co 7 min. skurcze
moja tez tylko kilka lyzeczek zjadla, z tym, ze ona na ogol tak malo je :ico_noniewiem: ale przeciez nie bede jej na sile do buzi pchac...Obiadu dziś coś nie chciała jeść, ale może mieć gorszy dzień,
zmiana fotelika nie pomogla?? :ico_olaboga:Kiarze sie to baaardzo rzadko zdarza, na ogol sie drze :ico_olaboga:
Marcel ogolnie malo pije, no ale pije wode, troche o to musialam powalczyc a jak juz nie chce pic to zrobie mu czasami herbatke :ico_oczko:a tak chcialabym, zeby pila wode, ehhh
trzymam kciuki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:mi maz obiecal przyszloroczne swieta (czyli dla mnie takie prawdziwe) u moich rodzicow, oby pogoda dopisala i drogi byly dobrze przejezdne :ico_sorki:
kurcze, gdyby tylko ta droga ladowa nas dzielila, mozna by sie od czasu do czasu w weekend spotkac :ico_oczko:no wlasnie my tez siedzimy w domu, nie mamy zadnych znajomych
no to niezly agent, moja jeszcze takich cudow nie potrafi, nawet nogi jeszcze do gory nie podnosi, zeby sprobowac na cos wejsc :ico_haha_01:przed chwila moje dziecko samo wdrapalo sie na lozko
no dokladnie :ico_placzek:kurcze, gdyby tylko ta droga ladowa nas dzielila, mozna by sie od czasu do czasu w weekend spotkac :ico_oczko:
:ico_olaboga: :ico_haha_01:no to niezly agent
ja wlasnie zauwazylam ostatnio ze maly czasami rozumie :ico_haha_01: :ico_sorki:czytalam wczoraj, ze dzieci w wieku naszych maluchow rozumieja juz slowo "nie", czyli moja jest albo zacofana, albo udaje :ico_oczko:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość