leona oby szybciutko wyszły te jedyneczki :ico_sorki: szybko i bezboleśnie.
sniegu chyba po kolana :ico_olaboga:
super! może i u nas jutro tak będzie :-)
jaka Wikunia śliczna na tym zdjęciu :ico_brawa_01:
sliczna fotka z Wikunia :ico_brawa_01:
dziękuję :-D
graz1974, długo się ta choroba trzyma Szymusia, może faktycznie konieczna będzie zmiana tego syropu na coś skuteczniejszego. Zdrówka i jeszcze raz zdrówka :ico_sorki:
geheimnis, szybciutko wyszły ząbki Natalce :ico_brawa_01: Gratuluję pierwszych kroczków, zdolna dziewczynka :ico_brawa_01: Super, że noce lepsze, ja też chętnie przeniosłabym się do innego pokoju, ale nie mam takiej możliwości :ico_noniewiem:
po antybiotyku pewnei miala rzadsza kupke? a probiotyki jakies dawalas? to tez powinno unormowac flore w jelitach a co za tym idzie kupke :ico_sorki:
dokładnie tak było, dawałam jej acidolac, ale i tak nas to nie ominęło. A teraz te kupki wróciły, ale tak mi się wydaje, że to przez tego małego ząbka, bo od 3 dni już są ładne, pupa też już coraz lepiej wygląda :ico_sorki:
dorotaczekolada, świetnie, że mąż znalazł stałą pracę, może teraz nie będą mu głupoty po głowie chodzić :ico_sorki: Dobrze, ze dzięki rozmowie lepiej między Wami
planuje sama tort upiec, taki z bitą śmietaną
możesz się przepisem pochwalić, bo ja też chciałabym sama zrobić tort, a nie mam pomysłu jaki.
jak będziesz miała więcej czasu to się pochwal jak było :-)
o tak, pochwal się koniecznie :-)
Dziś był strasznie szalony dzień. Nawet nie miałam kiedy obiadu ugotować, więc Wiki zjadła dziś słoiczek. Rano męczące zakupy, a popołudniu odwiedziny ciotek :ico_oczko: Wiki szalała, nawet odpuściła sobie drzemkę popołudniową, bo była taka nakręcona tym co babcia jej kupiła. Oj, babcia ją na maksa rozpieszcza :ico_olaboga: Wiki upatrzyła sobie takiego reniferka/jelonka gumowego (o taki czerwony:
http://allegro.pl/konik-osiolek-smok-je ... 44997.html ), nie chciała od niego odejść, piszczała, gadała do niego, więc babcia jej kupiła. Później stwierdziła, że może kupi jej puzzle. Nakupowała jej też soczków, deserków i innych...
A swoją drogą, sama poskakałam sobie na tym jelonku i powiem Wam, że jest to niezłe ćwiczenie na uda i brzuch, w dodatku jak skakałam, to Wiki pękała ze śmiechu, no same plusy :-D razem też się fajnie skakało :ico_brawa_01: