Helen, faktycznie strasznie drogie są u Was sanki :ico_szoking: Gratulacje 8 ząbka :ico_brawa_01: my dalej czekamy :ico_noniewiem:
anusiek, ja też staram się wszystkie "zabiegi" obrócić w zabawę, ale ona nie daje się nabrać :ico_oczko:
leona, czyli jednak się przyzwyczaiłaś do bardziej naturalnych smaków :-) to dobrze, na zdrowie nam wyjdzie unikanie tych wszystkich sztucznych przypraw :-D
dorotaczekolada, pokaż mężowi kiedys na spacerze jakąś grubą dziewczynkę i powiedz, że jak będzie dawał Lence dalej słodycze i chipsy, to będzie też tak wyglądać. Faceci to wzrokowcy, więc może to zadziała :ico_oczko: Żaden tatuś nie chce by jego córunia była nieatrakcyjna :ico_oczko:
anetka607, przesłodko Klara śpi :-) A co do jej samodzielności, to jestem pełna podziwu :ico_brawa_01:
ktorych akcja toczy sie w zimie
kiedyś widziałam taki fajny, ale tytułu nie pamiętam, może sobie przypomnę
ja się zawsze boje że rączka jej zdrętwieje i poprawiam
ja jakoś nie wpadłam na to, że może Wice rączka zdrętwieć, czyli mi się też teraz schiza włączy :ico_oczko:
graz1974, oj, często coś infekcje dzieciaczki łapią :ico_noniewiem: zdrówka :ico_sorki: Ciężko jest odstawić takiego rocznego malucha od cyca, powodzenia życzę
śliczna, masz talent :ico_brawa_01:
:ico_szoking: slicznie ci wyszla ta skarpeta :ico_szoking: :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziękuję :-D
jak ty ja zrobilas??
he he, tajemnica :ico_oczko: A tak serio, to szukałam takiej skarpety na necie, ale były albo małe, albo brzydkie, albo drogie. Kupiłam więc po metrze czerwonego i białego polaru, powycinałam, poprzyszywałam, powyszywałam, bałwana wypchałam (tego nie widać na zdjęciu, ale on jest wypukły), na drutach zrobiłam szaliczek i gotowe :-D Zrobię jeszcze kilka, bo z tego polaru jeszcze się ok. 5 uda zrobić. Tylko pozostałe zrobię z mikołajem, aniołkiem i reniferem :ico_oczko:
Wciągnęły mnie te robótki ręczne i robię teraz szalik dla mamy :-)