nie ma jak natura :ico_oczko:Za to piersią nie pogardzi
moja do 3 dni potrafi dotrzymac :ico_szoking:jak często dziecko powinno robić kupę...no i kiedy są powody do obaw, po ilu dniach??
ja sie tego boje ze zaraze malutkana dodatek Kiara zlapala katarek
a moja ssie reke a jak mnie widzi to wyciaga i sie patrzy niewinnie :-D wie ze bede jej wyciagac to sama to robi cwaniaraU nas też rączka tak omelana że szok :ico_szoking:
Mnie również, ciężkie dni miałaś :ico_sorki: Oby tata szybko wrócił do zdrowia :ico_sorki:mikusia przykro mi z powodu taty i babci
Jeśli karmisz piersią to ryzyko jest niewielkie bo mała pije przeciwciała które produkujesz i one ją chronią przed chorobą. Oby tak było :ico_sorki:ja sie tego boje ze zaraze malutka
Moja też woli rękę od smoka - smoka ostatnio gryzie a nie ssie :ico_noniewiem: Chyba się poddam z podawaniem go.smokiem mój synek gardzi, bierze go już w ostateczności,
Hehe - kochany synek, nie chciał taty stresować :ico_oczko:Obudził się dopiero po 5-ciu godzinach jak stanęłam w drzwiach
a ja dostane 1600 wiec nie zwlekam, a zanioslam znajomej to w tym tygodniu powinnam miecze muszę dopłacić ponad 130 zł, no ale dzięki uldze na dziecko zapłacę tylko 49 zł :ico_olaboga:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość