u nas kolejna super nocka :ico_brawa_01:
maly zasnal po 20tej, karmienie po 4tej i pobudka po 7ej :ico_sorki:
teraz ucina sobie drezmke w lozku rodzicow :ico_oczko:
pokaz co to za zabawka :ico_sorki: :ico_oczko:Potrafi ładnie się sama bawić, ma taką swoją ulubioną zabawkę i ciągle by na nią patrzyła, pociągała za sznureczki, kółeczka itp. i piałaby do niej bez przerwy Kocham tą zabawkę
lilo, super fotki, slicznie Julka glowke podnosi, moj dalej leniwy chociaz od czasu do czasu podniesie glowke :ico_oczko:
a ja dalej nie wiem czy sie zdecyduje na drugie dziecko i kiedy :ico_noniewiem:ja myslalam o 7 latach przerwy przed nastepna :ico_ciezarowka: ale zycie pokaze, co z tych planow wyniknie...
niezupelnie, pierwsze kilka tygodni dostawal NANa dwa,trzy razy dziennie, teraz dostaje zawsze wieczorem, tzn zje z dwoch piersi, z 30min przerwy, wypija ok 100ml i idzie spac :ico_oczko:Leona - Marcel na samym cycusiu tak przybiera?Super,jest ciezszy od mojej Zuzki
no SUPER!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:U nas pierwszy powazniejszy sukces,Zuzia przeciagala sie i uniosla raczke w gore prawie o 40 stopni
Pruedence, oby Adasiowi szybko przeszlo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
tutaj tez taka opinia panuje, ja poki co nie zamierzam nic wprowadzac :ico_oczko:wytyczne towarzystwa pediatrycznego są takie, ze jeśli dziecko ejst na piersi to nowe produkty dopiero od 6 miesiaca, jeśli na mleku modyfikowanym to po 4 miesiącu
u nas od rana slonce, ale zimno... gdzie ta wiosna :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: