Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 cze 2007, 23:19

iw_rybka, no wlasnie nic :-d cos tam probowalam sprawdzic ale nie wiem jak sie to robi :-D ale naucze sie :-D to mial byc odtwazacz z piosenka :-D

[ Dodano: 2007-06-27, 23:21 ]
z ta piosenka bardzo mi sie podoba :-D http://klauuduusia91.wrzuta.pl/audio/cdG9vJa01n/

[ Dodano: 2007-06-27, 23:25 ]
Dobrej nocy :-)

Awatar użytkownika
Dagles
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

27 cze 2007, 23:26

Hej!!
Prosze Was dziewczyny jak robiłyscie wyniki czy wasze dzieciaczki miały podwyzszone płytki krwi (plt) bo mój Cyprian ma przekroczona norme, norma jest 110-440 a on ma 681. Czytałam ze jest podwyzszony przy chorobach krwi!! :ico_placzek: :ico_placzek:
moja miała 530. i to było w normie. niemowleta mają wysokie. to fizjologia.

[ Dodano: 2007-06-27, 23:33 ]
dzieki za komplementy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasik bedzie dobrze na szczepeniu. moja mała płakala ale jakos dałam radę... super ze z nią juz lepiej!!!!!

delicja
jak mała miała bolesci brzuszka to nosił... teraz ja czasem wezmie, ale zwleka do ostatniej chwili jak marudzi... ech...

Iwonka mamy oboje fajnych bokserów!!!!!

[ Dodano: 2007-06-27, 23:40 ]
ja mysle co mojemu mam zrobic zeby nie czuł ze zżędzę a zajał sie wiecej dzieckiem.... :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 cze 2007, 23:52

Dagles, tak - super bokserzy :-D

Maly juz sie wierci - zaraz sie pewnie obudzi na jedzonko.

Ja mojego podchodze psychologicznie - jak raz wykapal malego,bo ja robilam mu kanapki do pracy,to patrze - swietnie mu idzie,maly nie placze,nawet przy wychodzeniu z wanny :ico_szoking: A jak razem kapalismy to zawsze plakal jak go wyciagalismy - wiec mu powiedzialam,ze jak on to robi,ze jemu maly nie placze???? ( oczywiscie zaraz czul sie dowartosciowany ) i sam zaczal sie garnac - ja go wykapi bo tobie on placze :-D A ja na to jak na lato :-D

Moj tlumaczyl,ze chcialby zeby maly juz chodzil,mowil - zeby go ciagnal za rekaw - tata na spacer,na rower itp. Myesle,ze wtedy juz wogule chetnie bedzie sie nim zajmowal :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-06-27, 23:53 ]
dobra - ide spac.Maly przestal mlaskac,wiec chyba mam spokoj do 2.00

Do jutra :-D

Awatar użytkownika
Mróweczka
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

28 cze 2007, 01:09

mój Eryczek pierwszy chlopak w kwietniu hehe ale godzinki niema no to pisze-01:06 czasu UK(w nocy)
pozdrawiam Bużka :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-06-28, 01:29 ]
znikneła mi wiadomośc!!! a więc od nowa!!!

Dagles ja tez nielubie karmić piersią a juz myślałam ze jestem zła!!!

a co do spania to Eryk śpi od jakiegoś czasu cała noc a wcześniej budził się raz co najwyzej dwa!!!-mam farta-bo z nas takie 2 śpiochy!!!
pozdrawiam

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 cze 2007, 09:20

Mróweczka, witaj :-D

A ja uwielbiam karmic piersia. Moj maly jest wowczas tylko dla mnie - a ja dla niego. Kiedy placze,ze jest głodny i ja szybko ukladam nas do karmienia - podaje mu cycusia a on przestaje w momencie plakac i patrzy mi w oczy - cudowne uczucie.

A najpiekniej jest jak juz zasypia - i podnosi na sile powieki zeby jeszcze popatrzec i widzi mnie i usmiecha sie z polprzymknietymi powieczkami niewypuszczajac cycusia z ust. No poprostu boskie uczucie :-D

Awatar użytkownika
Dagles
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

28 cze 2007, 09:35

Dagles ja tez nielubie karmić piersią a juz myślałam ze jestem zła!!!

a co do spania to Eryk śpi od jakiegoś czasu cała noc a wcześniej budził się raz co najwyzej dwa!!!-mam farta-bo z nas takie 2 śpiochy!!!
pozdrawiam
hehe to moze nasze tez zaczną przesypiać niedługo?????? :ico_brawa_01:
ja nie lubie karmic piersią... nigdy nie jest mi wygodnie , a tem mój mały histeryk rzuca sie i płacze, wiec juz w ogóle super :/ (ale juz przyzwyczaiłam sie... karmienie butelką równiez wymaga pracy wiec spox)

[ Dodano: 2007-06-28, 09:38 ]
A ja uwielbiam karmic piersia. Moj maly jest wowczas tylko dla mnie - a ja dla niego. Kiedy placze,ze jest głodny i ja szybko ukladam nas do karmienia - podaje mu cycusia a on przestaje w momencie plakac i patrzy mi w oczy - cudowne uczucie.

A najpiekniej jest jak juz zasypia - i podnosi na sile powieki zeby jeszcze popatrzec i widzi mnie i usmiecha sie z polprzymknietymi powieczkami niewypuszczajac cycusia z ust. No poprostu boskie uczucie :-D
kurcze ale zazdroszcze!!!!!!!! moja Jagoda nie lubi np. na leżąco byc karmiona (ze obie lezymy), patrzy gdzies za mnie... :/ moze 5 razy zasnela przy mojej piersi w ciągu tych 3 miechów... (nie to ze narzekam, bo ładnie zasypia sama w łóżeczku, wiec jestem happy)
ale śmiac mi sie chce jak bada dłonią cały mój dekold, stanik hehe albo szarpie za bluzkę, stanik hihi

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 cze 2007, 09:52

czesc
Jedni lubia inni nie lubia a ja zazdroszcze ze karmicie piersia... :ico_placzek: bardzo chcialam karmic .. i co :ico_placzek: zero mleka dziecko glodne echhh .. trudno na butli tez sie wychowa ale zal pozostal ...fajnie jest kiedy dzidzia wtula sie w cyca i mruczy slodko jak zasypia ... no ale moj tez mruczy jak po butli biore go do odbicia wtedy tak sie we mnie slodko wtula :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-06-28, 09:53 ]
Dagles, Twoja jagodka ma coraz to ciekawszy opis daty urodzin :-D :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-06-28, 09:56 ]
wiecie co ..pokaze wam cos ... wczoraj mialysmy z bratem i z siostra glupawke ... Siostry blizniaki dostaly od kogos takie fajne okulary jak ma stepien w 13 posterunku i porobilismy sobie zdjecia w tych okularach ... teraz mam zdjecia ''nienormalnej'' rodzinki :-D :-D :-D

[ Dodano: 2007-06-28, 09:57 ]
Tylko sie nie smiac :-D :ico_nienie: :-D :-D

[ Dodano: 2007-06-28, 10:01 ]
Obrazek
Miss swiata moja siostra Iwona

[ Dodano: 2007-06-28, 10:02 ]
Obrazek
Vice Miss swiata -Ja :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-06-28, 10:03 ]
Obrazek
Mister Uniwersum - moj brat Mariusz ( blizniak Iwony)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 cze 2007, 10:04

DAGLES - Andrzejek tez tak jezdzi po calym dekoldzie i podszczypuje drugiego cycusia.Maz sie smieje,ze zachlanny jest po nim :ico_oczko:

No ja lubie karmic na lezaco a nie umialam na siedzaco.Teraz Andrzejek jest wiekszy to jakos nam idzie :-D A w lozeczlu tez sam zasypia ,bo nie zawsze je przed snem :-D

No i moja siostra mowi,ze mi sie super dziecko trafilo do karmienia - nie poranil mi sutkow,w szpitalu tylko raz,najada sie szybko i nie traktuje cyca jako smoczka,wiec moze dlatego ja tak sobie chwale.Nie wiem ci by bylo,gdyby ciagle wisial na cycusiu,plakal przy tym i robiac mi rany :ico_noniewiem:

M0rD3CzKa, dajesz :-D

Acha - jedziemy dzis do Koszalina i wracamy w niedziele,wiec melduje,ze mnie nie bedzie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
M0rD3CzKa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 cze 2007, 10:04

Obrazek
Vice Mister Uniwersum - nasz przyjaciel Paweł

[ Dodano: 2007-06-28, 10:05 ]
Obrazek tu kacpi zeby pasowal do rodzinki missek :ico_smiechbig:

syla75
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

28 cze 2007, 10:05

Mordko -troche ciemne te zdjęcia u mnie widać na żywo napewno kupa śmiechu :-D :-D
MARTYNKA je lepiej zobaczymy co dalej

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”