05 lip 2007, 19:05
Wszystkim Tiktakowym ciociom Antonio stawia :ico_kawa: i :ico_tort:
z okazji drugiej miesiecznic i dziekuje za zyczenia.
Gabrysiu-ja sie nie dziwie, ze podajesz dodatkowe mleczko, jak i tak musisz wracasz do pracy to lepiej , ze mala juz powoli przyzwyczaja sie do butli, bo tak mialaby stresa z dnia na dzien bez mamy non stop i ukochanego cycusia.A mleczko sztuczne jest po prostu wolniej trawione niz te od mamy i dlatego malenstwa tak czesto nam sie budza,ja jeszcze powalcze bez butli, ale cos mysle, ze bede musiala jednak tez dokarmiac :ico_noniewiem:
Mróweczka, moj maly dostal paszport niemiecki, bo maz ma narodowosc polska i niemiecka, wiec bylo prosciej bez latania po konsulatach, ale tutaj podobno nawet dzieci innych narodowosci jak tutaj sie urodza to maja prawo do niemieckiego dokumentu.Dziwi mnie, ze w Angli nie skoro tam sa urodzone Wasze szkraby.
Fajnie mial na imie Twoj pierwszy chlopak :ico_oczko: i wczesnie zaczynalas.. :ico_haha_01: A jedna z opcji na imie dla naszego synka tez byl Eryk, ale kolega meza pare miesiecy wczesniej nazwal tak swojego syna, wiec maz nie chcial juz tak plagiatowac i jest Antonio.
Kolka- :ico_prezent: z okazji wspanialej obrony!Mam nadzieje, ze bedziesz tu teraz czesciej
hektorka, z tego co pamietam karmisz nadal tez piersia, wiec kupka po kazdym jedzeniu to calkiem normalne jak i kupka jedna na pare dni tez normalne-tak twierdzi moja polozna
caro, napisz jak maly przybiera po tych kleiczkach,jest lepiej?Ja tez zaraz jak tylko cos wymysle, ze z malym nie tak to grzebie w internecie jak wariatka :ico_puknij: i sie nakrecam-wiec witaj w klubie przewrazliwionych mam :ico_haha_01:
Mordeczko-jeszcze nie zdazylam pochwalic Twojego pieknego motylka :ico_brawa_01:
Kasik-ale nameczy sie ta moja slodka synowa :ico_placzek: Ja nie wiem Kasiu, czy nie lepiej jak zrezygnujesz z kosmetykow typu kremy itd na jakis czas, bo wydaje mi sie, ze Twoja malutka ma bardzo wrazliwa skore ze skolonnosciami do reakcji alergicznych.Moja pediatra radzila mi jak najmniej uzywac a najlepiej wcale-ponoc najzdrowiej dla skory.Z bolem serca ( bo przeciez te cuda dla dzieci tak pieknie pachna) nie uzywam i rzeczywiscie ma bardzo fajna skore moj synus :ico_szoking: