asiula.k11, ja mieszkam w Niemczech i tutaj w aptece mozna to kupic bez recepty, jak jest w Polsce to nie wiem, ale w polskiej aptece internetowej tez jest, wiec chyba nie ma problemu bez recepty.Ja podaje malemu zgodnie z zaleceniem ( juz w szpitalu dzieciakom przy wpisie daja jedno opakowanie Zymafluor D , ktore trzeba podawac od dziesiatego dnia).To jest witamina D3 plus Fluor, potem podaje sie juz wiekszym dzieciom tylko Zymafluor bez witaminy D3.
M0rD3CzKa, -no to pijmy na zdrowie ! Ja mam Karmi(tzn, takie jak karmi bo niemieckie),masz podly humor, bo to lato jest takie nijakie-przynajmniej u nas tak jest.A czasem przydaje sie kazdemu taki wolny dzien od nierobienia czegokolwiek, choc przy dzieciakach to raczej trudno wykonalne :ico_haha_01:
Olence niech oczko szybko wyzdrowieje, widze Kamelka Lenka juz chyba zdrowa-i tak trzymac
Dagles-moj maly domaga sie co dwie godziny :ico_placzek: i pije tylko z jednego cycusia i przerwa dwugodzinna i z drugiego.Jak ja mam go zmusic do obydwu na raz-moze wtedy by dluzej spal?