Dziś wróciłałam z wizyty zadowolona, bo pierwszy raz od dłuższego czasu nie czepiają się do mojego maluszka!!!!!!! Wyniki są dobre nie trzeba mu dawać lekarstw, doktor stwierdziła, że teraz to nawet przewyższa rozwój ruchowy jak na dzieci w tym wieku ( a tak mnie straszyli rechabilitacją)! Mamy przyjść jeszcze w listopadzie i już będzie to ostatnia wizyta!!!!!!!!! Zdziwiłam się bardzo, bo mały waży już 7 kg, no i znowu urósł, ma 73cm :-D :-D :-D :-D
Delicja to już faktycznie dużo schudłaś! Zyczę Wam udanych chrzcin, tylko zdaj relacje! A to co spotkało twoją siostrę jest naprawdę straszne, jak ona się teraz czuje?
Gabrysiu no to nasze dzieciaczki lubią oby tylko nie na leżąco no i
Oskarek też uwielbia patrzeć się w telewizję i się smieje!!!!!!!!!!!!
Agi wszystkiego dobrego dla tojego męża z okazji urodzin!!!!!!!!! Maya prześliczna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A 3 miesiące u niemowlaków to naprawdę duża różnica, jak niera patrze na takie maleńkie noworodki to się zastanawiam kiedy mój mały taki był, a przecież tak naprawdę to było tak niedawno!!!!!!!!!!
Hektorka mam nadzieję, że problemy z komputerem się skończą, wiem jakie to jest wkurzające!!!!!!!!! Wagą się nie przejmuj, tak jak mówisz najważniejsze że przybiera!!!!!!!!!! Fajnie że
Kamilkowi smakuje nowe jedzonko!!!!!!!!
STRONG MEN jest THE BEST :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wiecie co ja to chyba porąbana jestem bo ostatnio myśałam o tym żeby mieć drugie dziecko, żęby teraz w ciążę zajść, tyle roboty przy małym, a ja o następnym myślę :ico_puknij: :ico_puknij: Tylko sobie tak pomyślałam, że fajnie by było żeby mieć dzieci z mała różnicą wieku!!!!!!!!!!! :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Katrin i
Gabryniu dziękujemy za pochwałki za zdjęcie :-D :-D :-D
[ Dodano: 2007-08-23, 19:19 ]
A to mój byku.................