Awatar użytkownika
Kolka
Beze mnie to forum nie istnieje!

26 wrz 2007, 22:37

A ja już zmykam do łóżeczka. Na koniec.. próba raczkowania mojego dziecka Nie to podnosi co trzeba, ale liczą sie intencje :-D
http://www.wrzuta.pl/film/wP1KFR8B99/ju ... o_rodzicow

[ Dodano: 2007-09-26 ]
Kasik i ja Wam tego zyczę!

Katrin- mój R z pewnością jeszcze bardziej się ucieszy po tym filmie, że ma córkę :-D Z kolei ja będę drżała o swe kosmetyki :-D
Mróweczka, nie musisz czekać na mail. Możesz od razu pobrać link na forum np z panelu obok, lub kliknąć prawym przyciskiem myszy na fotkę i zapisać obrazek jako...

Awatar użytkownika
Mróweczka
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

26 wrz 2007, 23:21

katrin powalilas mnie tym filmikiem

kolka raczek najlepszzy aJuleczka slodka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kolka

26 wrz 2007, 23:27

A ja zamiast spać to oglądam głupie filmiki. Np takihttp://dugi2004.wrzuta.pl/film/11kOOJ8LhG/

Dobrze, że mnie to nie spotkało, chociaż z moim szczęściem wcale bym nie była zdziwiona...

Awatar użytkownika
Blanka26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 wrz 2007, 13:20

uuuuuuuuuuuu awaria na tt. dawno jej nie było . normalnie się stęskniłam.
kasi.k dzowniłam do tego dr emeryka, jesteśmy zarejestrowani na 19 grudnia :ico_szoking: :ico_olaboga: mam ochotę pójść prywatnie, ale drogo 100 zł :ico_placzek: zobaczę jeszcze z tydzień, jak nie będzie poprawy to nie czekam idę!!!!!!!!!!!
11 października rezerwuję dla Ciebie i Vikusi!!!!!!!!!!!!!!!!hurrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa :064: numer telefonu podam Ci przez gg :):):) i proszę o Twój :-)
a i żeby nie zapeszać. Po cichutku cieszę się z tego samego co Ty :-) :-) :-)

[ Dodano: 2007-09-27, 13:23 ]
zmykam bo mała płacze papa

IM
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

27 wrz 2007, 13:31

My po szczepieniu mieli ciezki dzien bardzo go nózka bolała i plakal ,nic nie pomogło tylko noszenie na rączkach
Wczoraj jezdziłam za kombinezonem dla małego bo zapowiadali zimno w połowie pazdziernika i pozniej nie miałabym czasu, takze kupiłam kombineazon na 80 cm przywiozłam , przymierzyłam i z powrotem do oddania był za maly Dzisiaj kupiłam nawet nie drogo na 80 cm i jest jeszcze duzo luzu.

Kasik a moglabys dac namiary na tego pediatre na wszelki wypadek

Hektorko dobrze ze z maluszkiem juz wszystko dobrze wiem co przezywałasz w tym szpitalu i ja tez nie rozumiem tych mam ze nie chca byc z maluszkami tylko zostawia i przyjda na pol godziny .

Witam nowa kolezanke.

Kolka ja sie zastanawiałam jak takim dzieciom dawac danonki i twarozki przeciez to jest na bazie mleka krowiego i takie mleko zalecaja podawac po ukonczeniu roku jak nie pozniej

narazie bo maly juz sie obudzil

Awatar użytkownika
Kolka

27 wrz 2007, 14:11

IM, no widzisz... a ja się nie zastanowiłam :ico_puknij:
Delicja ciesze się, że Ty się cieszysz :ico_brawa_01:
Ale wam fajnie, że się spotkacie :ico_brawa_01:

caro
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 wrz 2007, 15:44

IM a małemu już przeszło??????????

Kolka super raczek z Juleczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Katrin z tego filmiku śmieje się dotej pory!!!!!!!

Kasi.k lepiej nie zapeszać tfu tfu, ale na pewno będzie juz lepiej

Fajnie dziewczyny że sie spotkacie!!!!!!!!!

Kurcze a dziś na spacerze mlody wogóle nie chciał leżeć w wóżku, tylko ręce, za długo to my nie pochodziliśmy, bo mamusia sił nie miała!

[ Dodano: 2007-09-27, 15:49 ]
A witaj nowa koleżanko Balbion i zaglądaj częsciej no i pochwal się swoim szkrabem!!!!!!!!!!

katrin
Papla
Papla

27 wrz 2007, 16:32

Dziewczyny, ja rozumiem , ze Mordeczka milczy bo nie ma netu, ale Iwcia Rybka obronila sie i dalej milczy :ico_placzek: Czyzby tak dlugo swietowala i trzezwieje?

Kolka-filmik z corcia przekochany!Moj nawet jeszcze takich prob nie wykonuje-dam mu czas :ico_haha_01:
Caro-a moj byl dzis na spacerze grzeczny :ico_szoking: Moze dlatego, ze bylo przerazliwie zimno, wiec grzecznie lezal w swoim wozkowym spiworku.Ja wiem co to jest nosic malego i pchac wozek.koszmar!!!Moj kregoslup juz nadaje sie do renowacji a przeciez dziabogi nam rosna i rosna...
Kasik-dzieki za gratulacje na zabka Antosia-juz pare razy dotkliwie odczulam jego obecnosc w buzce mojego dziecka-jakos tak sie nauczyl, ze jak konczy pic to zaciska szczeke :ico_szoking: I jak ja mam mu wytlumaczyc , ze to mame boli???
Mroweczka-jak juz cos wykombinujesz z napisami na zdjeciu to pochwal sie
efektem.
Delicja-juz Ci zazdroszcze tego spotkania z Kasikiem i Wiktoria-super babeczki z nich.Szkoda, ze wszystkie tak daleko od siebie mieszkamy.Jesli chodzi o doktora to ja bym Ci radzila jak nic sie nie poprawi to idz prywatnie zanim alergia narobi szkod w organizmie Oli.

Awatar użytkownika
Mróweczka
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

27 wrz 2007, 18:43

a moj M a urodzinki 29 wrzesnia- normalnie az 21 heh
zrobilam mu prezent-zdjecie nasze 60cm na 50cmbodajze wiec jest duze a wyglada pomoich obrobkach tak:
Obrazek

[ Dodano: 2007-09-27, 18:44 ]
oj slaba jakas jakosc-ale jak jest duze tojest super!!!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

27 wrz 2007, 18:47

witam :-D

Dziekuje kochane za trzymanie kciukasow :-D Stawiam :ico_tort: i :ico_zdrowko: z okazji obrony licencjata tylko :ico_wstydzioch: Nie jak pisala Kamelek mgr :-) Alwe dzieki kochana,ze tak wysoko mnie cenisz :-D Mam zamiar wrocic na studia za dwa lata w celu zrobienia magistra :ico_brawa_01:

Nie pamietam co kto pisal :ico_placzek: Przepraszam.

Pamietam tylko,ze biedny kamyk byl chory :ico_olaboga: i "pewne" dziecie ma sie troszke lepiej ( hurra ) Ciiiiii :ico_haha_01:

No i sto lat dla dzieciaczkow,ktore skonczyly juz pol roku :ico_tort: Szok.

My bylismy dzisiaj na szczepieniu i o dziwno nasz synek nie zaplakal.Byl dzielny i smial sie do pielegniarki. Wogule caly czas sie smieje - do wszystkich.jest bardzo pogodnym dzieckiem.

Zjada swoje stupki,sciaga skarpetki,przekreca sie na brzuszek i spowrotem i przemieszcza sie po dywanie w dziwny sposob :-D

Niestety byl chory.najpierw gardlo i katar - dostal leki na katar i kaszel za 50 zl.Potem po 4 dniach brak poprawy - antybiotyk i nowe krople za 50 zl i po tygodniu kolejny antybiotyk i nowy syrok za 50 zl :ico_zly: i na kolejnej wizycie kontrolnej po tygodniu pani doktor stwierdzila,ze to moze jednak alergia i kolejne leki na alergie :ico_zly:
I dzis na szczepieniu kolejny spray do noska na alergie :ico_olaboga:

Biedne moje nafaszerowane dziecko :ico_placzek:

Bylam tez w Plocku u naszej Marzenki :-D

To my,zamienilysmy sie dziecmi :-D

Obrazek

Obrazek

Kacperek w zasadzie rozni sie osiagnieciami od Andrzejka a nawet niektore rzezcy robi lepiej :ico_szoking: Np. chce juz stac na nozkach :-D

A tu chlopkai sie bawia soba :ico_oczko:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”