witam :-D
Dziekuje kochane za trzymanie kciukasow :-D Stawiam :ico_tort: i :ico_zdrowko: z okazji obrony licencjata tylko :ico_wstydzioch: Nie jak pisala Kamelek mgr :-) Alwe dzieki kochana,ze tak wysoko mnie cenisz :-D Mam zamiar wrocic na studia za dwa lata w celu zrobienia magistra :ico_brawa_01:
Nie pamietam co kto pisal :ico_placzek: Przepraszam.
Pamietam tylko,ze biedny kamyk byl chory :ico_olaboga: i "pewne" dziecie ma sie troszke lepiej ( hurra ) Ciiiiii :ico_haha_01:
No i sto lat dla dzieciaczkow,ktore skonczyly juz pol roku :ico_tort: Szok.
My bylismy dzisiaj na szczepieniu i o dziwno nasz synek nie zaplakal.Byl dzielny i smial sie do pielegniarki. Wogule caly czas sie smieje - do wszystkich.jest bardzo pogodnym dzieckiem.
Zjada swoje stupki,sciaga skarpetki,przekreca sie na brzuszek i spowrotem i przemieszcza sie po dywanie w dziwny sposob :-D
Niestety byl chory.najpierw gardlo i katar - dostal leki na katar i kaszel za 50 zl.Potem po 4 dniach brak poprawy - antybiotyk i nowe krople za 50 zl i po tygodniu kolejny antybiotyk i nowy syrok za 50 zl :ico_zly: i na kolejnej wizycie kontrolnej po tygodniu pani doktor stwierdzila,ze to moze jednak alergia i kolejne leki na alergie :ico_zly:
I dzis na szczepieniu kolejny spray do noska na alergie :ico_olaboga:
Biedne moje nafaszerowane dziecko :ico_placzek:
Bylam tez w Plocku u naszej Marzenki :-D
To my,zamienilysmy sie dziecmi :-D
Kacperek w zasadzie rozni sie osiagnieciami od Andrzejka a nawet niektore rzezcy robi lepiej :ico_szoking: Np. chce juz stac na nozkach :-D
A tu chlopkai sie bawia soba :ico_oczko: