19 paź 2007, 12:57
witajcie dziewczyny. odebrałam wyniki.testy wyszły ponad normę. moje dziecko jednak ma lergię na mleko krowie. A jeszcze dziś miałam nadzieję, że może nie :(. No ale dobrze, że zrobiliśmy ten test, przynajmniej teraz mam pewność. poza tym reszta ok. morfologia ok, kupcia też. Chyba nie jest źle. we wtorek idziemy do lekarza i postanowimy co dalej
jejku wy już dajecie maluchom mięska, a moja Olenia nawet marchewki jeszcze nie próbowała :ico_placzek:
syla masz wspaniałe dziewczynki. wiem, że jest wam ciężko, Ty tu mąz daleko od domu, ale pamiętaj, że to tymczasowo, a robicie to dla swoich cudownych dzieci. na szczęście czas szybko leci, a i powroty są takie miłe :ico_oczko: głowa do góry kochana!!!!
A ta koleżanka Martynki jest starsza o 3 miesiące??? :ico_szoking: nie widać różnicy :ico_szoking:
kolka zgadzam sie z Sylą, pogadaj z mężem, bo chyba faktycznie boi się swojej rodzinki. a przecież faktycznie macie ważniejsze wydatki niż wesele.
[ Dodano: 2007-10-19, 13:08 ]
katrin ja zawsze używałam pudru. po prostu teraz będę uważała, żeby olenia nie przytulała mi się do buzi :-D a ten misio ubranko jest przesłodki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolka widzę, że informatyczka ci rośnie, komputer, komórki :ico_brawa_01: :-D