dziewczyny mam pytanie Lence wyskoczyły na całku takie czerwone liszaje , takie przesuszone miejsca ma dwa na raczkach i na pleckach na łopatkach dziewczyny najpierw miała w ty miejscu kilka krostek a teraz zamieniło to sie w placki , czy wiecie co to moze byc
na moje oko to jedzenie :ico_olaboga: cos Lenka zjadla takiego, co jej organizmowi nie pasuje i "wyrzuciło" na skórę :ico_noniewiem: :ico_olaboga:
Wg mojej alergolog jedzenie może uczulic nawet do 2 tygodni po podaniu go. Myslę więc, ze może na jakiś czas odstaw u siebie i Lenki wszelkie nowości jakie ostatnio jadłyście. Jesli zejdzie to ok, jak nie to musisz szukać dlaej, niestety :ico_olaboga:
A na razie najlepiej jakbyś posmarowała te liszaje Linomagiem lub maścią witaminową. Bo nie nawilozone zaczną Lenkę swędziec i bedzie klops :ico_olaboga:
[ Dodano: 2008-01-02, 22:02 ]
chciałam tylko napisać do kasi.k i katrin, przecudne choinki a Wy z pociechami wyglądałyście przepięknie.
ślicznie dziekuję :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
[ Dodano: 2008-01-02, 22:04 ]
Kamelek z tegoco piszesz wychodzi, że wprowdziłaś Lence mleko... i chyba stąd te liszaje wg mnie :ico_noniewiem: moze jej organizm :ico_noniewiem: ie jest jeszcze gotowy na nabiał :ico_noniewiem: :ico_olaboga: