Witam kwietnióweczki wieczorową porą :-D
Co tu tak pusto :ico_szoking: gdzie jesteście? :ico_noniewiem: Ja jak zwykle miałam pracowit dzień, każdego dnia robię jedno i to samo, sprzątanie, pranie, gotowanie ..., aż nieraz się :ico_placzek: chce, no ale cóż taki los "kury domowej". Pogodę dziś mieliśmy w miarę fajną, z rana był taki przeszywający wiatr, ale po południu się wypogodziło więc spacer zaliczyliśmy. Krystiano teraz już śpi, a ja zasiadłam przed TV, czekam na męża pewnie za godzinę dowlecze się do domu. Chciałam wam pokazać jak Krystian chodzi :-D tylko nie wiem który to link mam wkleić, spróbuję to może zadziała
http://www.wrzuta.pl/film/9nYGUfKoaV/krystek
MORDKA - pooglądałam skrabki na Chomiku i jestem pod dużym wrażeniem :ico_brawa_01: , pięknie to robisz.
CARO - ta ciekawostka to święta prawda :-D
[ Dodano: 2008-02-28, 20:34 ]
IM - przykro mi z powodu pracy, ale też myślę, tak jak Kolka, że nie ma co się załamywać, znajdziesz na pewno coś lepszego.
KOLKA - super, że Julcia tak dużo mówi :ico_brawa_01: , Krystiano umie baba, tata, auto, papa, czasam powie daj i am mówi na okrągło. Mama mówi jak jest zły :ico_olaboga: , albo chce z łóżeczka wyjść. Piszczy i śmieje się na zawołanie i jak Karina płacze to on też :ico_puknij: solidarność rodzeństwa.