Biorę wychowawcze, ale juz tam nie wrócę. Pracuję w kantorze. Jarek też handluje walutą i właściwie z tego żyjemy. Dlatego tak postanowiliśmy, bo jak u nas wprowadzą euro to oboje bez pracy zostaniemy. A tak to ja pobędę z Tomkiem a później poszukam czegoś innego. Trzeba myśleć przysłościowo.znaczy wogole nie wraasz, czy teraz nie wracasz? a wogole to gdzie pracujesz?A szefowi mojemu powiedziałam, że nie wracam i już.
Dominika ja mam podobą zabawkę dla Tomka. Dostał od chrzestnego. Ale on sie tego boi. Tam muzyczka gra tak głośno, że jak mu odpalam to od razu zaczyna płakać. Wrażliwiec z tego mojego chłoptasia hehe.
Kurcze czekam na tą chustę i czekam... Jumi napisała, że wysłana, może jutro dojdzie, mam nadzieję. Bo już się napaliłam. Dziś latał z małym na rękach po mieście, bo mi się nie chciało wóżka wyjmować i rozkładać za każdym razem. Ale klocek z tego mojego Tomka, a to dopiero ok 6 kilo.
A dziś niespodzianka: zadzwoniła lekarka środowiskowa. WOW! Zdziwiłam się. Wypytywała co u nas i czy potrzebujemy żeby przyszła? Ale teraz to po co mi ona? Wcześniej mogła dzwonić, teraz to ja doświadczona matka polka jestem :-D
Spadam kochane. Jaruś mi kąpiel zrobił to idę się relaksować. I dziś wcześniej chcę się położyć.