Kamilka lepiej?
nieeeeee... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Już nie mam siły. Znów na wieczór się zaczyna a w dzień już było całkiem całkiem :ico_placzek: . Coś mi w tym brzucholu siedzi i jak zmieniam pozycję to tak rżnie... i goraczka znów wraca na noc. :ico_chory:
mam nadzieje ze moj syn nie bedzie taki
Madzia ale pomyśl, że wtedy mógłby jakąś modelkę sobie wyrwać... :ico_oczko:
asiula - brawo za tetrówki, jestes pro-ekologiczna mama popieram
A ja nie. Nie rozumiem sensu tetrówek. Asiulka bez urazy oczywiście...
Ja używam pampersów i ani razu pupcia odparzona nie była a o pozostałych plusach nie musze chya pisać...
od jutra jestem na wypoczynkowym
Acia ja już nieby jestem, ale nie zaniosłam tego papiru do ZUSu... no bo nie miałam kiedy. Chodzi mi o to podanie. Dałam je szefowi, on odpisał, że się zgadza i powiedział, że mam zanieść do ZUSU. Tak zrobiłaś?? Bo mi się macierzyńskie skończyło i się jeszcze okaże, że jakiś numer mi z tego wyniknie...
Lucy nie pamietam czy już życzonka składałam to w razie czego jeszcze raz buziaczki dla synusia...
Ja dzis (jak jeszcze się dobrze czułam) odbyłam pierwsza wspólną kąpielkę z Tomciem. Ale było suuuper. Polecam każdemu. Jarus napstrykał piekne foteczki ale nie wkleję bo sie krępuję... w końcu tam naga jestem. A jak wygodnie sie myje maluszka... położyłam go na siebie i miałam dwie wolne ręce. Najlepsza podpórka do kąpielki na świecie. I Misio pływał sobie jak rybka.
A teraz za to kilka innych foteczek zrobionych dzisiaj.
Mój synek sie dokształca i ogląda książeczki:
A tutaj grubsza sprawa... czyta gazetę :-D
Tutaj parę dni temu... tyle ma miejsca w gondoli:
A tutaj z logo tatusia klubu sztuk walki. Dla mnie tu wygląda juz jak duuzy chłopaczek:
[ Dodano: 2007-10-17, 23:29 ]
Hmmm tak patrzę na te zdjecia... mój syn strasznie poważny sie zrobił. Wkrótce postaramy sie o jakis usmiech :-D