generalnie mam kompletnie dość macierzyństwa, dziecka i wszystkiego co z tym związane,
jestem mega przemęczona, niewyspana, i mam dość wszystkiego
oooooooooo widze ze ktos ma lekkiego dola nie martw sie Karla top przejsciowe dla pocieszenia powiem ze napewno kazda z nas juz tak pomyslala jak ty :ico_oczko:
nooooooo :534:
asiulka no to kciuksy za drugiego zęba.
Jasnie Pani ja zapomniałam, że już kiedyś te zdjęcia wklejałaś hehe. Teraz sobie przypominam no i tutaj mężuś super wyszedł. Możesz mu sprzedać komplementy ode mnie. A niech mu też będzie miło. Tylko niech włosy zetnie bo zdecydowniae lepij mu w krótkich :ico_oczko: . No chyba, że żonka tak woli to już ja się nie udzielam :-D .
Ale jaką sobie rolę wybrałam hihi... chwalenia cudzych mężów (Izus, Dominika :-D )
Wystarczy! Bo jeszcze mój przeczyta i się zdenerwuje hehe :-D . A przecież mój bandziorek i tak dla mnie najfajniejszy hihi.
A ja wróciłam od szwca i błagałam go prawie na kolanach, żeby na dziś mi buty zrobił. No i powiedział, że sie postara ufff. Oby. Ale ciężko było bo ma duzo roboty przed świętami. Przecież na cmentarzu pokaz mody, zapomniałam.
No i przy okazji zaliczylismy spacer, choć miałam autem jechac. Ale okazało się, że całkiem przyjemnie jest i sie dotlenilismy.
A tak przypadkiem przechodziłam obok lumpeksu, a że Tomek spał to weszłam i wynalazłam mu fajna bluzę i letnie ogrodniczki na maluszka, ale nie mogłam się im oprzeć. zapłaciłam za nie coś koło złotówki a są przesłodziutkie, firmy NEXT i sprzedam na allegro ( jeszcze zarobię hehe :-D ) albo komuś oddam albo zostawię dla następnej dzidzi :ico_oczko: .
Słuchajcie ja piszę o tych raczkach bon ja zaczęłam myć. On juz wszystko maca dookoła i ludziska go za ręcę łapią a on później do buzi łapki. Ostatnio pleśniawki zauważyłam na wewnętrznej wardze i zaczęłam myć częściej.
A czy wasze dzieci też się tak denerwują w tych ciepłych ubraniach?? Ja mam normalnie jazdę na spacerze, bo on się wkurza, że ruszyć się nie może. Tylko takie gałki oczne chodzą mu to na lewo to na prawo :558: hihi.Śmiać mi sie z tego chce, ale wcale mu się nie dziwie. Ja też bym nie chciała być tak ograniczona ruchowo. No ale co zrobić skoro już pora na kombinezony nadchodzi.
Madziu ja na basen jeżdżę na Bezrzecze. Płacę 650 zł za 18 zajęć po 45 minut. Raz w tygodniu to potrwa do lutego jakoś. A co masz też ochotę??