I jeszcze jedno - nastroj domowej pradowej katastrofy sprawil, ze wrocilam wczoraj do swiata "zywych seksualnie" :-D :-D i nie bolalo :-D :-D
I właśnie przeczytawszy to zdanie, do pokoju wszedł mój mąż i mnie rozdziewiczył po raz kolejny hii. Tylko niestety karnawału nie było, bo bolało jak jasna cholera. Ale jak rozruszalismy to już było ok. A nastepne razy to już na pewno bedzie spoko-luzik. :-D
Ja juz zażywam tabletki antykoncepcyjne. Wydały mi sie najlepszym srodkiem.
Dziewczyny śliczne foteczki. Alinko mała rośnie jak się patrzy. Asiulka miło cię wreszcie widzieć. Emilka sliczna. A co do braku czasu to normalka.
Juli Krzysio świetnie się uśmiecha, a wasze zdjęcia z Sopotu rewelka.
Madzia a Ty zdjęcia wklejaj ze sobą a nie a chrzestną. Marcinek jak zwykle wygląda super.
U nas chrzest będzie jednak 12 sierpnia. Nic nie mam gotowe, ale jakoś zdązymy.
Mały właśnie dostał czkawki i sie jak zwkle wkurza. Jak mu nie dam cyca to będzie jazda. Wasze maluchy też nie lubią czkawki? Mój normalnie wpada w furię jak mu po minucie nie przechodzi i nie mogę nic poradzić. Kurcze a tak sobie grzecznie leżał.
Mieliśmy w niedzielę nad morze jechać a tu nonono. Z autem coś się dzieje, skrzynia biegów się zacina i nie mozemy ryzykować. A tak się napaliłam, żeby popływać na bananie i na skuterze wodnym wrrrrr. Za to mamcia jutro przyjedzie na weekend wnusia zobaczyc bo już stęskniona na maksa.
AAAAA!!!! No rzecz najważniejsze (obok mojego dzisiejszego seksu hihi)
Moja teściowa dziś była. Przyjechała zabrać do siebie babcię Jarka, która z nami mieszka. Ja tu w galotach latam z ranka, a ona mi się pakuje do pokoju. Kwiaty mi przyniosła z okazji narodzin dziecka!!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Małemu prezent i 150 euro :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Chyba ma sobie za to nową babcię kupić czy co? Szok normalnie. No ale bez komentarza. Same powiedcie co mam o tym myśleć?
Przez 9 miechów zero telefonów i po dwóch miesiącach nagle przypomina sobie że przydałoby się wnuka zobaczyć. Dla mnie to tylko przypadek, że akurat przyjechała po babcię. Co sądzicie??
O! Czkawka przeszła i bąbel od razu zamkną oczka ze zmęczenia. No to mogę się wyluzować. Cyc będzie, ale później.
A ciekawe co z Madziorką?? Czyżby minęły dwa tygodnie spokoju Leonka?? Mam nadzieję, że jej nie wywróżyłam i tak jak pisze Lucy biegaja raczej po sklepach, a nie kołyszą małego.
[ Dodano: 2007-07-27, 18:44 ]
och Aniu wszystkiego najlepszego z okazji imienin :ico_prezent:
[ Dodano: 2007-07-27, 18:48 ]
Alinko ja myslę, ze kosmetyki nie przenikaja do mleka. Nie jestem znawcą, ale takie jest moje zdanie.