25 lis 2007, 21:21
Witam,
jestem prychająca i osłabiona ale jestem.. co za paskudztwo! Mam nadzieję, ze minie bez komplikacji, bo u mnie to bardzo róznie bywa :ico_chory: czasem zwykłe przeziębienie przerasta w grypę przez sinusit (hmm nie wiem czy po polsku tez się tak nazywa tochoróbsko) no i czasem się kończy zapaleniem płuc :ico_noniewiem: jak byłam w wieku szkolnym, to czasem 2,5 miesiąca opuszczałam szkołę echh nauczyciele przychodzili do domu . Oby teraz było dobrze :ico_olaboga:
No ale dość narzekać :ico_oczko:
Madziorka juz chciałam Ci pisać o tych śliwkach , ale widzę, ze juz Dominika była pierwsza. ( No patrzcie teraz będziemy się prześcigiwać w dostarczaniu info :-D :-D ) Szkoda,ze te śliweczki są od 5 miesiąca, ja juz od dawna za nimi się rozglądam.. ale za wcześnie narazie. Wanesska ostatio tak się męczy przy kupie, ze szok!. Wczoraj i dziś takiego kloca twradego walnęła, ze ja nawet takich nie potrafię :ico_noniewiem: biedna tyle się namęczy.. Dzisiaj juz czopek zastosowałam echh. I wogóle marudna się zrobiła. Aniu moze tez to, co u Helenki? Ja stawiam na zęby, no i moze moje choróbsko się udzieliło malutkiej.. Marudzi w dzień, w nocy płacze przez sen. A takie pogodne z niej dziecko było! A moze jjej ta zgaga dokucza?
Madziorka fdajne zdjęcia ze soacerku! To bez skarpety oczywiście jest debest!! :ico_oczko:
Co zaś do Twojej osoby, wcalę nie myślę, ze jest głupia blondyna czy jak tam siuebie określiłaś :ico_nienie: jesteś bardzo ciepła,pozytywna i miła osóbka!! Jakby ten wątek wyglądał bez Ciebie? Kochana jestęs!
Z pogrubieniem jest dobry pomysł. Nawet go stosowałam kilka razy jak juz zauwazyłam, ze nie zauwazono mojego pytania :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: i działało.
Aga ciuszki gajne ;)
Ja ostatnio mniej siedzę na allegro, po ciuszki wybieram się do zaprzyjaźnionego lumpeksu :) Narazie mam pękającą szafę, nakupowałam stos ciuszków kiedy Wanesska ulewała po 7-9 razy dziennie nienadązałam prać, suszyć i prasować, teraz juz mniej jej dolega to ulewanko, więc ciuszków automatycznie jest w szafie hehe
Narazie uciekam przed TV. Na taniec. Ciekawe kto wyjedzie tym Porszakiem? Na kogo stawiacie? (o ile oglądacie)
Lecę