31 gru 2007, 16:36
Avisku - ja mieszkam na parterze -dlaczegomyslalas ze na poddaszu?
Madziorka- masz sliczny brzuszek! Naprawde- Moj nibychudy,ale z rzezba kiepsko..
Nono.. widze ze przygotowania do sylwka trwaja.. albo sa w planach :-D
My tez mielismy kiepska nocke.. Najpierw Misiek wył, miauczał, zasypial i co10 min sie budzil.. Troche pił, troche ciagnał mleczka.. A o 4 na zwienczenie dziela zesrał sie na amen. Nogi obsrane, brzuch obsrany, lozeczko, pizama, przescieradlo.. A na koniec pssstryk.. i przewijak tez obsrany! Wiec bajka..
Rano zwinelismy sie na ryneczek i kupilam mu z 10 pajacykow do spania- szał! Bylo wszystko po 2 zł. Latałam jak wsciekla, przebieralam, przerzucalam, cieszylam sie i łapałam ile wlezie. Skonczylam na dwoch siatach.. Jak mi łap zabraklo to spasowałam iDuzy mnie zgarnal :):
No ale cud - wszystko kolorowe, pasiaste, sliczne, firmowe i JAK ZA DARMO!!! :):
A teraz - Misiek powoli odjezdza i bedzie z godzinka spokoju, Duzy pichci salateczki na wieczor,a ja.. Ja siedze :): Zaraz szykuje salatke z zupkami chinskimi, a potem prysznicowanie, malowanie itp.. :):
Ciekawe jak spedzaja sylwka Karla, Acia, Astrid i inne dziewczyny, ktore tu rzadko juz zagladaja..
Jakby co- buziaki dla was!
Wiec teraz to napewno juz sie zegnam dziewczynki i zycze
CUDNEJ NOCKI SYLWESTROWEJ I OBY ROK 2008 BYL PELEN RADOSCI MILOSCI I SZCZESCIA... WE WSZYSTKIM :):