Frydza, ale fajna Viki i jak sprytnie rozwiazala problem z wklejaniem nagusków na forum :ico_oczko:
BeWu jak ci nie pasuje to odeslij, kilkadziesiat zlotych do przodu zawsze, chociaz zupelnie nie rozumiem jak moze byc chusta niepraktyczna???? Rózne sa argumenty przeciw, ale o praktycznosci jeszcze nikt chyba nie wspomnal.... czyli co jest praktyczne? noszenie dziecka na rekach? Ja juz do chust nie przekonuje, kazdy wie, ze nosze i jak cos chce zapytac to na PW mi pisze. Mam nib na dysku ten film co dla Ciebie nagrywalam, ale nie chcial mi wejsc na YouTube, a potem i tak sobie przypomnialam, ze ty przeciez kupilas elastyczna, wiec moje i Kamili ady ci sie nie przydaly, bo z elastycznej nie wyciaga sie tak latwo. Ja ci inna proponowalam, ale ty sie napalilas i sie moim zdaniem po prostu zrazilas, cóz, bywa, trudno.... Jak dzis powiedziala moja kolezanka "chusta jest dobra dla kazdego dziecka, ale nie dla kazdej mamy..." dl amnie to smutne zdanie akurat...
p.s. tak się nieśmiało zastanawiam, że może 5 ostatnich fatalnie przesypianych przez Helenke nocy to rezultat choroby....
oby, oby, czego zycze :ico_oczko: jak tam ciasto? dobre bylo? mniammniam :ico_oczko: :ico_oczko:
julie kongratulejszyn :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja jeszcze musze gotowac, bo malz glodny z pracy przyjdzie, a ja dzis tylko sprzatalam, bo ksiedza przyjmowalam po koledzie i glupio by bylo do bajzlu go przyjac :ico_oczko: A ksiadz poglaskal Luche po glowie, powiedzial, ze ladny chlopczyk i poszedl (3 minuty byl, a sprzatania pol dnia) :-D :-D